• Dé Keukenspecialist
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Snelle levering
 • 24/5 bereikbaar

De voordelen van een Quooker

Met een Quooker hoeft u niet langer te wachten totdat uw waterkoker of fluitketel klaar. Met de Quooker kranen kunt u per direct kokendwater tappen. In combinatie met de Quooker Cube kunt u ook koel bruisend en gefilterd water tappen. Voor veel mensen is een kokendwaterkraan een droom die is uitgekomen. Het is een handige en tegelijkertijd duurzame oplossing voor in de keuken. Nu u niet meer hoeft te wachten op uw waterkoker, kunt u per direct koken of genieten van een kopje thee. En dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele toepassingen van een Quooker!


Van een Quooker heeft iedereen plezier


 

U bespaart energie

 

U bespaart geld

Een Quooker heeft laag energieverbruik. Met de Quooker COMBI boilers bespaart u energie doordat u de apparaten ook als keukenboiler kunt gebruiken. De Quooker COMBI en COMBI+ hebben Energielabel A gekregen, omdat zij de meest zuinige apparaten zijn in hun soort. Maar ook met een Quooker kraan bespaart u energie, doordat u altijd precies de hoeveelheid kunt tappen die u nodig heeft, zo wordt er niet onnodig extra energie verspild.
 
  Door het lage energieverbruik van een Quooker (ten opzichte van het verbruik van vergelijkbare apparaten) bespaart u geld. De besparing zit hem voornamelijk in de effectieve omgang met energie door Quooker apparaten. Een voorbeeld is de zeer goede isolatie van de reservoirs, waardoor de lucht ijl wordt en de warmte niet kan ontsnappen. Hierdoor verbruikt een Quooker reservoir 50% minder energie dan een normale keukenboiler.
 

U bespaart ruimte

 

U bespaart tijd

Met de kokendwaterkraan van Quooker hoeft u niet langer gebruik te maken van uw waterkoker of fluitketel. Deze ruimte kunt u nu mooi voor iets anders gebruiken. Een Quooker reservoir is compact en daardoor houdt u ook ruimte over onder het aanrecht.   De Quooker kokendwaterkraan levert per direct kokendwater, u hoeft niet langer te wachten totdat uw waterkoker of fluitketel klaar is. Dit is handig als u haast heeft en snel wilt koken of afwassen, als u spontaan zin krijgt in thee of een van de andere talloze redenen.

 

Uiterst veilig in gebruik

 

 

Uw water smaakt beter

Een Quooker kraan is 100% veilig. De kranen hebben namelijk:
 
 • Een kindveilige bedieningsknop
 • Een Quooker kraan kan niet omvallen (een waterkoker of pan met water wel)
 • Een dubbelwandige kraanuitloop, waaraan u uw handen nooit zult branden
 • Een druppelvormige waterstraal, u heeft uw handen teruggetrokken voordat u zichzelf echt brandt. De druppels zijn namelijk niet massief
 • Een oplichtende lichtring, waardoor u weet wanneer u kokend water aan het tappen bent
  Met Quooker smaakt uw water beter. Dit heeft twee redenen:
 
 • Een geïntegreerd (HiTAC®) waterfilter: het filter zuivert het water, alle verontreinigingen blijven achter op het HiTAC® waterfilter. Doordat alle onzuiverheden, zoals chloor, bacteriën en pesticiden, uit het water worden gehaald blijft de smaak puur.
 • Water wordt gekookt: het water wordt in uw reservoir opgeslagen bij een temperatuur van 100°C. Hierdoor worden alle bacteriën gedoodt.

 

 

Duurzaam

 

 

Waarom bij Keukenspeciaal.nl?

Quookers zijn om drie redenen duurzaam:
 
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duurzaam productieproces
 


 

Button om verder te gaan naar Quooker pagina
Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren




 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen