• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Keukenboilers

Op Keukenspeciaal vind je alleen close-in keukenboilers met energielabel A. Welke inhoud jouw keukenboiler nodig heeft, wordt voornamelijk bepaald door de mate van handafwas. Heb je een vaatwasser en nooit handafwas? Dan is een 5 liter keukenboiler perfect. Heb je een vaatwasser maar ook regelmatig handafwas? Dan kan je het beste gaan voor de 10 liter keukenboiler, de boiler die het meest wordt verkocht in Nederland. Ben je toegewezen op handafwas? Dan raden wij een 15 liter close in keukenboiler aan.

Close-in keukenboilers

We zullen even voor je opsommen welk type keukenboiler voor welke situatie het meest geschikt is:
 
Inhoud Gebruik
 5 liter Voornamelijk vaatwasser
 10 liter Vaatwasser en regelmatig handafwas
 15 liter Toegewezen op handafwas

De close in boilers zijn handige kleine boilers die perfect in een keukenkastje passen. Ruimtebesparing is niet het enige voordeel. Een groter voordeel is dat je nooit (lang) hoeft te wachten op warm water omdat dit direct voorraadig is. Dit bespaart zo'n 4500 starts van de cv-ketel per jaar. Een ander voordeel is dat een close in boiler waterverspilling tegengaat. Bij gebruik van de cv-ketel blijft er namelijk vaak ongebruikt opgewarmd water achter in de leidingen.
 
Sfeerafbeelding keukenboiler   Sfeerfoto keukenboiler
 

Energielabel A

Bij Keukenspeciaal hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Energie wordt steeds schaarser en daarom moeten we er zuinig mee omgaan. Om deze reden bieden wij alleen close in boilers met energielabel A aan. De keukenboilers zijn goed geïsoleerd waardoor het energieverlies bij stand-by verbruik minimaal is. Je bespaart dus energie en daarmee bespaar je ook meteen geld. Win-win!
 

Montage (installatie)

De handige kleine keukenboilers kunnen makkelijk in het keukenkastje gemonteerd worden of opgehangen worden aan de muur. Bij de Stiebel Eltron keukenboiler wordt er standaard een ophangbeugel meegeleverd, bij de andere keukenboilers moet deze los worden bijbesteld. Het is ook noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen. En wil je naast je boiler nog een apparaat met groot vermogen aansluiten op één aansluitpunt/groep? Dan is de boiler combiswitch dé oplossing!
 

Waarom zou ik op Keukenspeciaal kopen?

Op Keukenspeciaal vindt je alleen maar keukenboilers van bekende A-merken zoals IthoDaalderop, Stiebel Eltron en Inventum. De keukenboilers worden gratis en snel geleverd en je kan je eigen afleverdatum kiezen. We hebben daarnaast ook de kennis in huis om je te voorzien van gerichte informatie voor jouw situatie. We zijn 24/5 bereikbaar. Bel ons gerust voor specialistisch advies.
 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen