• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Spoelbakken

Op zoek naar een nieuwe spoelbak? Bij Keukenspeciaal vind je de spoelunit die je zoekt. In onze webshop vind je een breed aanbod van spoelbakken, elk met zijn eigen specifieke kenmerken. Ze komen allemaal overeen dat ze van sterk materiaal gefabriceerd zijn, gemakkelijk schoon te maken zijn en in je werkblad gemonteerd kunnen worden. Bekijk de mogelijkheden en zoek direct jouw nieuwe spoelbak uit!

Alpha R - 17

Alpha R - 17

€148,35
  
Volgende werkdag geleverd
Een greep uit het assortiment

Door het ruime aanbod begrijpen wij helemaal dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Het is belangrijk om eerst te bepalen of je een vlakbouw, opbouw of inbouw spoelbak wilt. Vervolgens bepaal je de vorm van de spoeltafel. En naar welk merk gaat je voorkeur? Wij zullen op deze pagina wat dieper ingaan op een aantal merken waarover wij enthousiast zijn.

Opbouw spoelbakken

Een opbouw spoelbak heeft als kenmerk dat de rand van de spoelunit op het aanrechtblad rust. Deze manier van spoelbakken inbouwen is vooral geschikt voor spoelbakken met afdruipgedeelte.

Onderbouw spoelbakken

Bij een onderbouw spoelbak wordt de rand van de spoelbak onzichtbaar onder het werkblad gemonteerd. Deze spoelbak wordt dus aan de onderkant van het werkblad bevestigd. Deze manier van inbouwen is vooral geschikt bij een stenen werkblad.

Vlakbouw spoelbakken

Een vlakbouw spoelbak vormt eigenlijk een geheel met het werkblad. Hij wordt namelijk vlak in het keukenblad bevestigd. Een groot voordeel van vlakbouw spoelbakken is dat het werkblad makkelijk schoon te maken is.

Sfeerfoto spoelbak

Franke spoelbakken

Het bedrijf produceert al meer dan 100 jaar spoelbakken. Dit is dé kernactiviteit. De spoeltafels onderscheiden zich door een grote aandacht aan detail, afwerking en glans. De spoelbakken worden aangeboden in moderne en klassieke stijl. Deze zijn onderverdeeld in verschillende series. Franke garandeert kwaliteit en geeft daarom garantie voorwaarden van 10 jaar op productiefouten.

> Bekijk Franke spoelbakken

Lorreine spoelbakken

Sinds 2010 is het Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van spoelbakken. Lorreine onderscheidt zich door kwalitatieve producten te leveren tegen concurrerende prijzen. Dit gaat niet ten koste van de service. Lees op de pagina over Lorreine spoelbakken meer over de verschillende series.

> Bekijk Lorreine spoelbakken

Reginox spoelbakken

Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 1976 en is gevestigd in het Twentse Rijssen. Reginox heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Er wordt veel gebruik gemaakt van recycling, het gebruikte RVS bestaat bijvoorbeeld voor 70 tot 80% uit gerecycled staal. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit en daarom geeft Reginox als enige fabrikant een levenslange garantie op alle RVS spoelbakken.

> Bekijk Reginox spoelbakken

logo van Franke   logo van Lorreine   logo van Reginox

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen