• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Spoelbakken

Bij Keukenspeciaal vind je de spoelunit die je zoekt. Je kan kiezen uit een inbouw-, vlakbouw of opbouw spoelunit. De vorm is natuurlijk ook belangrijk, kies je voor een vierkante of ronde spoelunit? Of wil je juist een dubbele spoelunit of eentje met een afdruipgedeelte? De spoelunits worden aangeboden in verschillende kleuren, van de bekende RVS spoelbak tot moderne zwarte spoelbakken.
Alpha R - 17

Alpha R - 17

€148,35
  
Volgende werkdag geleverd
Een greep uit het assortiment

Door het ruime aanbod begrijpen wij helemaal dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Het is belangrijk om eerst te bepalen of je een vlakbouw, opbouw of inbouw spoelbak wilt. Vervolgens bepaal je de vorm van de spoeltafel. En naar welk merk gaat je voorkeur? Wij zullen op deze pagina wat dieper ingaan op een aantal merken waarover wij enthousiast zijn.

Sfeerfoto spoelbak
 

Franke spoelbakken

Het bedrijf produceert al meer dan 100 jaar spoelbakken. Dit is dé kernactiviteit. De spoeltafels onderscheiden zich door een grote aandacht aan detail, afwerking en glans. De spoelbakken worden aangeboden in moderne en klassieke stijl. Deze zijn onderverdeeld in verschillende series. Franke garandeert kwaliteit en geeft daarom garantie voorwaarden van 10 jaar op productiefouten.

> Bekijk Franke spoelbakken

Lorreine spoelbakken

Sinds 2010 is het Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van spoelbakken. Lorreine onderscheidt zich door kwalitatieve producten te leveren tegen concurrerende prijzen. Dit gaat niet ten koste van de service. Lees op de pagina over Lorreine spoelbakken meer over de verschillende series.

> Bekijk Lorreine spoelbakken

Reginox spoelbakken

Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 1976 en is gevestigd in het Twentse Rijssen. Reginox heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Er wordt veel gebruik gemaakt van recycling, het gebruikte RVS bestaat bijvoorbeeld voor 70 tot 80% uit gerecycled staal. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit en daarom geeft Reginox als enige fabrikant een levenslange garantie op alle RVS spoelbakken.

> Bekijk Reginox spoelbakken
 
logo van Franke   logo van Lorreine   logo van Reginox

 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen