0
Kies je subcategorie

Reginox spoelbakken

Keukenspeciaal.nl biedt een ruim assortiment aan Reginox keuken spoelbakken aan. U heeft de keuze uit de volgende montagevormen: vlakbouw, onderbouw en opbouw. En de volgende modellen: vierkant/rechthoekig, met afdruip/verlek, 1,5 (met restenbakje), dubbel en rond. De spoelbakken worden in verschillende series aangeboden met elk andere afmetingen en kleuren. Reginox geeft als enige fabrikant een levenslange garantie op alle RVS spoelbakken. Reginox spoelbakken kunnen perfect gecombineerd worden met Reginox kranen.

Het Reginox aanbod


Reginox biedt een ruim assortiment aan spoelbakken aan. Het assortiment is op te delen op verschillende categorieën: in series, montagevormen of modellen. Op deze pagina vindt u toelichting per categorie:
 

De series

 
New York   Ohio   Miami   Meer series
Sfeerfoto Reginox New York spoelbak   Sfeerfoto Reginox Ohio spoelbak met omgeving   Sfeerfoto Reginox Miami spoelbak  


- Colorado
- Florida
- New Jersey

 
 

Montage

Vlakbouw

 

Opbouw

 

Onderbouw

Sfeerfoto van vlakbouw, montage   Sfeerfoto van opbouw, montage   Sfeerfoto Reginox onderbouw, montage
         
Een vlakbouw spoelbak vormt een geheel met het werkblad. Doordat de spoelbak en het werkblad naadloos in elkaar overlopen, zijn vlakbouw spoelbakken makkelijk te onderhouden. Dit komt doordat er geen vuil achter randjes of naden blijft hangen.
 
Een opbouw spoelbak wordt op het werkblad gemonteerd, de rand van de spoelunit ligt op het werkblad. Onder de opbouw spoelbak wordt een afsluitbare band geplaatst zodat er geen water onder kan komen.
 
Een onderbouw spoelbak wordt onder of halfverwege het werkblad gemonteerd. Het werkblad is hierdoor makkelijk te onderhouden, u kunt vuil simpelweg in de spoelbak vegen.
  

Modellen

Reginox vierkante spoelbakken

   
Deze spoelbakken hebben een vierkante of rechthoekige vorm. Reginox vierkante spoelbakken vlakbouw bestaan uit één bak en één afvoerputje. De spoelbakken worden in meerdere kleuren aangeboden.


 
  Productfoto Reginox vierkante spoelbakken

 
 
 

Reginox spoelbakken met afdruip

   
Deze spoelbakken hebben door het afdruipgedeelte een rechthoekige vorm. Reginox spoelbakken met afdruip vlakbouw bestaan uit één of twee bakken met bijhorend afvoerputje en een afdruipgedeelte. Het afdruipgedeelte is onder andere perfect om uw breekbare afwas, die u met de hand moet afwassen, te laten drogen. Het afdruipgedeelte is zo ontworpen dat het water van de afgewassen spullen makkelijk weer de spoelbak in kan stromen. Ook kunt u het afdruipgedeelte gebruiken om een hete pan op te plaatsen.
 
 
Productfoto Reginox spoelbak met afdruipgedeelte
 
     
 

Reginox anderhalve spoelbakken

   
Deze spoelbakken hebben een rechthoekige of ovale vorm. Reginox anderhalve spoelbakken vlakbouw bestaan uit een grote bak met afvoerputje en een kleinere bak met afvoerputje. Doordat deze Reginox spoelbakken twee bakken hebben, kunt u gemakkelijk twee taken tegelijk uitvoeren, bijvoorbeeld in de ene spoelbak uw groenten wassen en in de andere spoelbak alvast iets afwassen.
 
  Productfoto Reginox anderhalve spoelbak
     
 

Reginox dubbele spoelbakken

   
Deze spoelbakken hebben een rechthoekige of ovale vorm. Reginox dubbele spoelbakken vlakbouw bestaan uit twee bakken van (over het algemeen) hetzelfde formaat met beide een afvoerputje. De dubbele spoelbakken zijn heel handig als u meerdere taken tegelijk wilt doen. U kunt bijvoorbeeld een pan laten weken terwijl u in de andere spoelbak rustig verder gaat met afwassen.
 
  Productfoto Reginox dubbele spoelbak
     
 

Reginox ronde spoelbakken vlakbouw

   
Deze spoelbakken hebben een ronde vorm. Reginox ronde spoelbakken vlakbouw bestaan uit één bak en één afvoerputje. Net zoals bij alle andere RVS spoelbakken van Reginox krijgt u bij ronde vlakbouw spoelbakken van Reginox ook levenlange garantie.

 
  Productfoto Reginox ronde spoelbak

 
   


 

Reginox korfplugs (zeefje/stop)

   
Reginox spoelbakken worden geleverd met een korfplug (zeefje/stop). Mocht bijvoorbeeld het rubbertje of stiftje in uw zeefje kapot zijn gegaan, dan kunt u op Keukenspeciaal.nl een nieuwe bestellen. Keukenspeciaal.nl biedt verschillende korfplugs aan.

Button om door te gaan naar Reginox korfplugs
 
  Productfoto Reginox korfplugs
     
 

 Voordelen vlakbouw

 
 

Een Reginox spoelbak kopen

 

Bent u op zoek naar een spoelbak van het merk Reginox? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan spoelbakken, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Aan de linkerzijde kunt u filteren op alle verschillende specificaties. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag verder.

Heeft u uw Reginox spoelbak gevonden? Dan bent u met de service van Keukenspeciaal verzekert van een goede afhandeling. Bij ons kiest u uw eigen afleverdatum, bent u verzekerd van een snelle levering (voor de meeste producten geldt een levertijd van slechts één werkdag) en onze klantenservice is 24/5 bereikbaar.