• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Reginox spoelbakken

Keukenspeciaal.nl biedt een ruim assortiment aan Reginox keuken spoelbakken aan. De spoelbakken worden in verschillende series aangeboden met elk andere afmetingen en kleuren. Reginox geeft als enige fabrikant een levenslange garantie op alle RVS spoelbakken. Reginox spoelbakken kunnen perfect gecombineerd worden met Reginox kranen. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment!

Het Reginox aanbod

Reginox biedt een ruim assortiment aan spoelbakken aan. Het assortiment is op te delen in verschillende categorieën: in series, montagevormen of modellen. Op deze pagina vind je een toelichting per categorie.

De series

De Reginox spoelbakken worden in verschillende series aangeboden, die elk hun eigen kenmerken hebben. Binnen de series worden verschillende modellen aangeboden. Bekijk de verschillende series en zoek de spoelbak uit die het beste bij jouw wensen, keukeninrichting en smaak aansluit.

New York   Ohio   Miami   Meer series
Sfeerfoto Reginox New York spoelbak   Sfeerfoto Reginox Ohio spoelbak met omgeving   Sfeerfoto Reginox Miami spoelbak  


- Colorado
- Florida
- New Jersey

 
 

Montage Reginox spoelbakken

Vlakbouw

 

Opbouw

 

Onderbouw

Sfeerfoto van vlakbouw, montage   Sfeerfoto van opbouw, montage   Sfeerfoto Reginox onderbouw, montage
         
Een vlakbouw spoelbak vormt een geheel met het werkblad. Doordat de spoelbak en het werkblad naadloos in elkaar overlopen, zijn vlakbouw spoelbakken makkelijk te onderhouden. Dit komt doordat er geen vuil achter randjes of naden blijft hangen.
 
Een opbouw spoelbak wordt op het werkblad gemonteerd, de rand van de spoelunit ligt op het werkblad. Onder de opbouw spoelbak wordt een afsluitbare band geplaatst zodat er geen water onder kan komen.
 
Een onderbouw spoelbak wordt onder of halfverwege het werkblad gemonteerd. Het werkblad is hierdoor makkelijk te onderhouden, je kunt vuil simpelweg in de spoelbak vegen.
 
 

Modellen

Reginox vierkante spoelbakken

   
Deze spoelbakken hebben een vierkante of rechthoekige vorm. Reginox vierkante spoelbakken vlakbouw bestaan uit één bak en één afvoerputje. De spoelbakken worden in meerdere kleuren aangeboden.


 
  Productfoto Reginox vierkante spoelbakken

 
 
 

Reginox spoelbakken met afdruip

   
Deze spoelbakken hebben door het afdruipgedeelte een rechthoekige vorm. Reginox spoelbakken met afdruip vlakbouw bestaan uit één of twee bakken met bijhorend afvoerputje en een afdruipgedeelte. Het afdruipgedeelte is onder andere perfect om de breekbare afwas, die je met de hand moet afwassen, te laten drogen. Het afdruipgedeelte is zo ontworpen dat het water van de afgewassen spullen makkelijk weer de spoelbak in kan stromen. Ook kun je het afdruipgedeelte gebruiken om een hete pan op te plaatsen.
 
 
Productfoto Reginox spoelbak met afdruipgedeelte
 
     
 

Reginox anderhalve spoelbakken

   
Deze spoelbakken hebben een rechthoekige of ovale vorm. Reginox anderhalve spoelbakken vlakbouw bestaan uit een grote bak met afvoerputje en een kleinere bak met afvoerputje. Doordat deze Reginox spoelbakken twee bakken hebben, kun je gemakkelijk twee taken tegelijk uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan in de ene spoelbak uw groenten wassen en in de andere spoelbak alvast iets afwassen.
 
  Productfoto Reginox anderhalve spoelbak
     
 

Reginox dubbele spoelbakken

   
Deze spoelbakken hebben een rechthoekige of ovale vorm. Reginox dubbele spoelbakken vlakbouw bestaan uit twee bakken van (over het algemeen) hetzelfde formaat met beide een afvoerputje. De dubbele spoelbakken zijn heel handig als ke meerdere taken tegelijk wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld een pan laten weken terwijl je in de andere spoelbak rustig verder gaat met afwassen.
 
  Productfoto Reginox dubbele spoelbak
     
 

Reginox ronde spoelbakken vlakbouw

   
Deze spoelbakken hebben een ronde vorm. Reginox ronde spoelbakken vlakbouw bestaan uit één bak en één afvoerputje. Net zoals bij alle andere RVS spoelbakken van Reginox krijg je bij ronde vlakbouw spoelbakken van Reginox ook levenlange garantie.





 
  Productfoto Reginox ronde spoelbak

 
   


 

Reginox korfplugs (zeefje/stop)

   
Reginox spoelbakken worden geleverd met een korfplug (zeefje/stop). Mocht bijvoorbeeld het rubbertje of stiftje in jouw zeefje kapot zijn gegaan, dan kun je op Keukenspeciaal.nl een nieuwe bestellen. Keukenspeciaal.nl biedt verschillende korfplugs aan.

Button om door te gaan naar Reginox korfplugs
 
  Productfoto Reginox korfplugs
     
 

 Voordelen vlakbouw

 
 

Een Reginox spoelbak kopen

Ben je op zoek naar een spoelbak van het merk Reginox? Dan ben je bij Keukenspeciaal.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan spoelbakken, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Aan de linkerzijde kun je producten selecteren door te filteren op alle verschillende specificaties. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag verder.

Heb je een Reginox spoelbak gevonden? Dan ben je met de service van Keukenspeciaal verzekert van een goede afhandeling. Bij ons kies je jouw eigen afleverdatum, ben je verzekerd van een snelle levering (voor de meeste producten geldt een levertijd van slechts één werkdag) en onze klantenservice is 24/5 bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Kan ik kiezen voor een zwarte spoelbak van Reginox?
Ja, Reginox biedt diverse spoelbakken in verschillende kleuren, waaronder zwart. De zwarte spoelbakken van Reginox voegen een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan elke keuken. Bekijk het uitgebreide aanbod met spoelbakken in de verschillende kleuren in onze webshop.

Wat kost een Reginox spoelbak?
De prijs van een Reginox spoelbak varieert afhankelijk van het model, de grootte en het materiaal. Over het algemeen biedt Reginox spoelbakken van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, die past bij verschillende budgetten. Je kunt op onze website makkelijk filters instellen, waaronder voor de prijs. Zo krijg je alleen een selectie van Reginox spoelbakken te zien die aansluiten bij jouw budget.

Van welk materiaal wordt een Reginox spoelbak gemaakt?
Je kunt kiezen uit verschillende materialen als je voor het merk Reginox kiest. Reginox spoelbakken worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, graniet en keramiek. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Heb je vragen over de voor- en eventuele nadelen van de materialen? Neem gerust contact met ons op. Ons team van keukenspecialisten helpt je graag verder.

In welke maten zijn spoelbakken van Reginox verkrijgbaar?
Reginox biedt spoelbakken in diverse maten en afmetingen, zodat er voor elk keukenblad een geschikte oplossing is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compacte, enkele spoelbak voor kleine keukens tot ruime en diepe spoelbakken met meerdere wasbakken voor uitgebreide kookruimtes.

Waarom kiezen voor Reginox voor een nieuwe spoelbak?
Reginox is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Als je kiest voor een spoelbak van Reginox, ben je verzekerd van kwaliteit, functionaliteit en een mooie toevoeging aan jouw keuken. Een spoelbak van Reginox mag opvallen in jouw keuken!

Kan ik uit verschillende vormen kiezen voor mijn spoelbak van Reginox?
Ja, Reginox biedt spoelbakken in diverse vormen. Zo kun je onder meer kiezen voor rechthoekig, rond, vierkant en asymmetrisch. Kies de vorm die het beste past bij de stijl en indeling van jouw keuken. Als je je bestaande spoelbak wilt vervangen, ben je mogelijk gebonden aan de maat en vorm van je oude wasbak. Als je voor een nieuwe keuken gaat, kun je zelf kiezen wat jou het meeste aanspreekt!

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen