• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Zeeppompen

Ben je op zoek naar een zeeppomp die je aanrecht compleet maakt? Op Keukenspeciaal vind je het zeeppompje waar je naar op zoek bent. Stop met het gebruiken van plastic flacons en gebruik vanaf nu ook een mooie inbouw zeeppomp. Deze monteer je in het werkblad en wordt daardoor een met het aanrecht. Scroll & vind nu een zeeppomp die perfect past bij jouw keuken!
Een zeep pomp, ook wel zeepdispenser of handzeep pompje genoemd, wordt in de meeste gevallen naast de keukenkraan gemonteerd. Het is mooi als deze bij elkaar passen. Op Keukenspeciaal vind je zeepdispensers in allerlei kleuren en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een moderne zeepdispenser of een klassieke zeepdispenser, je kan bij ons terecht. Ook als je op zoek bent naar een goud of zwart zeeppompje, ben je bij ons op het juiste adres. Natuurlijk hebben we ook gewoon chroom, RVS en steel zeeppompjes.

Sfeerfoto van een zeepdispenser

Een handzeep pompje wordt op vergelijkbare wijze als een kraan gemonteerd. Er zal een montagegat moeten worden aangebracht. Het is belangrijk om rekening te houden met de maximale bladdikte van het aanrecht bij de keuze van de handzeep pompje. De meeste handzeep pompjes zijn van bovenaf navulbaar, maar mocht dit niet het geval zijn, dan is het handig dat er onder het aanrecht genoeg ruimte is om na te kunnen vullen. De inhoud van een handzeep pomp is per model verschillend.

Quooker zeeppomp

Quooker zeep dispensers zijn een goed voorbeeld van zeep dispensers die goed passen bij keukenkranen. Quooker heeft de zeep dispensers zo ontworpen dat ze uitstekend te combineren zijn met verschillende soorten keukenkranen. Op de pagina met Quooker Nordic zeepdispensers vind je meer informatie over de producten.

> Bekijk Quooker Nordic zeepdispensers

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen