0
Kies je subcategorie

Keukenkranen

Op Keukenspeciaal vind je de keukenkraan waarnaar je op zoek bent. Of je nu op zoek bent naar een keukenkraan met een ronde of haakse uitloop. Of met een uittrekbare slang waarmee je overal eenvoudig bij kunt. De keukenkranen worden in verschillende kleuren en stijlen aangeboden. Van de bekende chrome en RVS keukenkranen tot moderne zwarte keukenkranen.

Welk merk heeft de beste kranen?

Op keukenspeciaal vind je een groot aanbod aan keuken kranen. Wij begrijpen daarom helemaal dat het lastig is om te bepalen naar welk merk je voorkeur gaat. Daarom geven wij even wat extra informatie over enkele kwaliteitsmerken waarover wij zeer enthousiast zijn:

Lorreine

Het Nederlandse bedrijf Lorreine is in 2010 opgericht. Sindsdien heeft het bedrijf een belangrijke functie verworven binnen de markt van spoelbakken en kranen. Lorreine staat voor kwaliteit maar vindt het ook zeer belangrijk dat de producten betaalbaar blijven. Het aanbod keuken kranen bestaat uit verschillende series met ieder een eigen design. Op de pagina met Lorreine keuken kranen vind je meer informatie over de verschillende series.

> Bekijk nu de Lorreine keukenkranen


Reginox

Reginox is een Nederlands bedrijf dat sinds de oprichting in 1976 is gevestigd in het Twentse Rijssen. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft daardoor een hoge productie. Dit gebeurd op een verantwoorde manier. Er wordt veel gebruik gemaakt van recycling. Reginox staat bekend als Nederlands kwaliteitsmerk met een betrouwbare reputatie. De keuken kranen van Reginox zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Op de pagina met Reginox keuken kranen vind je meer informatie over de verschillende series.

> Bekijk nu de Reginox keukenkranen


Franke

Het Zwitserse bedrijf is opgericht in 1911. Het bedrijf garandeert producten met een innovatief en uniek design van Zwitserse kwaliteit. Op internationaal gebied is Franke een grote speler met meer dan 70 bedrijven in meer dan 40 landen. Respect voor het milieu en mensen staat altijd centraal. De Franke keuken kranen staan bekend om het bedieningsgemak en unieke uitstraling. Op de pagina met Franke kranen vind je hier meer informatie over.

> Bekijk nu de Franke keukenkranen
Lorreine logo Reginox logo Franke logo