• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

PlasmaMade Airfilter

Bent u op zoek naar een PlasmaMade Airfilter? Deze vindt u binnen deze categorie. Een Airfilter van het merk PlasmaMade geeft een directe besparing op de stook of airco kosten doordat lucht voortaan in de woning blijft. De afzuigkap kan dankzij deze Airfilter ook meegenomen worden in de EPC berekening van uw woning. Zo bieden deze filters dus vele voordelen voor uw woning én portemonnee. Wilt u meer informatie? Onderaan deze pagina gaan we verder in op de werking. 

Wat is een PlasmaMade Airfilter?

Een product zoals PlasmaMade komt natuurlijk niet zomaar op de markt. Hier gaan jaren van ontwikkeling aan vooraf. In 2013 was het zover: een revolutionair filter systeem, speciaal gemaakt voor de afzuigkappen in de keukenbranche. De PlasmaMade Airfilter is  direct op elke afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoerbuis naar buiten niet meer nodig is. Voordeel hiervan is een directe besparing van de stook of airco kosten doordat de lucht niet naar buiten wordt afgevoerd maar in de woning blijft. Dit principe wordt recirculatie genoemd met bijkomend voordeel dat de afzuigkap mee kan worden mee genomen in de EPC berekening van uw woning waardoor uw energie label eindelijk klopt.

Hoe werkt een PlasmaMade Airfilter?

Het PlasmaMade Airfilter neemt niet alleen de kooklucht weg maar ook de pollen en bacteriën in uw woning. Door het gebruik van 4 techieken komt dit proces tot stand. 
  1. Als eerste het plasma deel welke O2 moleculen om zet naar O3 moleculen, welke geur delen elimineert.
  2. Ten tweede de elektrostatische buiten kernen waarin de Plasmamade ionen creëren door de kooklucht die er door gaat, ook wel Ion of ionen genoemd.
  3. En ten derde de elektrostaten met de glasfiber kern waarbij de Plasamade in staat is grove vervuiling en vet op te slaan en langzaam te elimineren door middel van de electroden in de vorm van een stalen binnen en buiten raster.
  4. Als laatste de koolstof buiten kern welke de lucht totaal reinigt en reststoffen afvangt, waardoor de Plasmamade filter grove en zeer fijne verontreiniging totaal elimineert. 
Het PlasmaMade Airfilter heeft een levensduur van 10-15 jaar en voldoet uiteraard aan de strengste veiligheidsnormen. Bij ieder PlasmaMade Airfilter ontvangt u een certificaat van autenticity, welke u registreert zodat u verzekerd bent van de beste service en een authentiek product.
 

De ontwikkeling van de filter

Sinds 2017 heeft PlasmaMade haar assortiment uitgebreid met de PlasmaMade Carbon serie. Deze filters zijn gemaakt met het zelfde idee als het originele PlasmaMade Airfilter. Het grote verschil is dat de PlasmaMade Carbon Airfilters  alleen geuren elimineren welke bij het koken vrij komen.

Het unieke aan het PlasmaMade Carbon Airfilter is dat deze 2-3 jaar mee gaan door de hoogwaardige carbon mix welke speciaal voor dit filter is geselecteerd. De filters zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals staalblack en ABS kunststof. Deze filters passen ook op iedere afzuigkap zodat PlasmaMade Carbon serie voor ieder budget een passende oplossing kan bieden. Het unieke aan deze systemen is dat u te allen tijde alle producten van PlasmaMade kunt uitwisselen, wij noemen dit onze Plug and Play solutions.

Een PlasmaMade Airfilter kopen doe je bij Keukenspeciaal

Keukenspeciaal.nl hoopt u hiermee een kleine inkijk te hebben gegeven in de filosofie van PlasmaMade. Wij zijn er zeker van dat Plasmamade in de toekomst zal blijven werken aan het verbeteren van de filters ten behoeve van uw gezondheid en kookgemak. De volgende missie is fijnstof die bij het koken vrij komt totaal te elimineren. Plasmade blijft werken aan de filosofie dat de afzuigkap met recirculatie niet meer dan 300 m3/h nodig is om een goede afzuiging te realiseren.

Veelgestelde vragen

Met welke apparaten kan ik PlasmaMade combineren?
Dit kan met elk apparaat dat een luchtstroom produceert, zoals een afzuigkap, WTW-installatie, luchtreinigers en airco's. Wanneer de PlasMade luchtstroom waarneemt wordt de filter geactiveerd.

Waarin verschilt PlasmaMade met de traditionele luchtreiniger?
Het verschil is dat een PlasmaMade een ruimte volledig kan zuiveren. De Airfilter werkt voor alle geuren en bacteriën en bereikt ook de kleinste hoekjes in een ruimte. Dit zorgt er mede voor dat de zuurstofkwaliteit in de ruimte hoog blijft waardoor je geen last krijgt van concentratieverlies of hoofdpijn.

Is een PlasmaMade Airfilter gevaarlijk?
Het product is gekeurd en voldoet aan de strenge keuringseisen die worden gesteld aan reinigingsapparaten. De geproduceerde ionen en plasma moleculen hebben een positieve werking op je gezondheid. De concentratie is laag en niet schadelijk bij langdurig gebruik.
 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen