• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Daalderop

Itho Daalderop

Itho Daalderop is een Nederlandse fabrikant van duurzame en innovatieve verwarmings- en tapwateroplossingen. Zij willen ervoor zorgen dat je thuis comfortabel, gezond en energiezuinig kunt wonen en leven. Bij Keukenspeciaal.nl bieden we de boilers (Daalderop close in boily) en kokend water kranen van Daalderop aan. Deze producten worden voor 90% in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. In de fabriek in Tiel werken deels mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Doordat de ontwikkelaars uit de markt komen waarvoor de producten worden gemaakt, weten zij precies wat de gebruikerswensen zijn. Met de producten van Daalderop heb je alles in huis voor een optimaal binnenklimaat! 

Duurzame Daalderop producten

Bij het vervaardigen van de Daalderop producten, wordt gebruik gemaakt van slimme en innovatieve technieken. En natuurlijk hoogwaardig, duurzaam materiaal. Hierdoor gaan comfort, duurzaamheid en betaalbaarheid hand-in-hand. De producten zijn erop gericht dat je je alleen energie verbruikt op de momenten dat dit nodig is.  Zo zul jij minder energie verbruiken. Daalderop producten zoals de Daalderop boily en een quooker Daalderop worden in miljoenen woningen gebruikt

Daalderop producten

Itho Daalderop biedt je diverse comfort verhogende producten voor in huis. Graag zetten we enkele van de boilers en kokend water kranen voor je op een rij. Als je vragen hebt over de producten, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Daalderop Boily

Als het lang duurt voordat er warm water uit de kraan in de keuken komt, kun je kiezen voor een boiler in of onder het keukenkastje. De keukenboilers van Itho Daalderop, de Daalderop Boily, zorgen ervoor dat je nooit meer hoeft te wachten op warm water. Je beschikt altijd over voldoende warm water dat direct beschikbaar is. Het assortiment bestaat uit de daalderop close in boily die in verschillende liters verkrijgbaar is. Ook kun je kiezen voor een plint keukenboiler als je weinig ruimte in de keuken hebt. 

Quooker Daalderop

Itho Daalderop biedt de Close in More 4-in-1 kokendwaterkraan aan. Hiermee geniet je in een handomdraai van zowel kokend, warm, koud als gezuiverd water. Zo hoef je nooit meer op kokend water te wachten voor bijvoorbeeld een kopje thee of om pasta te koken. Het assortiment bestaat uit een ronde kraan en een square kraan. Zo kun je zelf kiezen wat het beste in jouw keuken past. 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen