• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

IthoDaalderop Close-in More 4-in-1 kraan

Uit één kraan zowel kokend water, als warm, koud en gezuiverd water. Itho Daalderop biedt met de 4 in 1 kraan een complete oplossing voor de keuken. Bekijk de verschillende modellen voor een Daalderop kokendwaterkraan natuurlijk in de collectie van Keukenspeciaal.nl.
Er staan geen producten in deze categorie.

Itho Daalderop Close-in More 4 in 1 kraan

Itho Daalderop introduceert het Close-in More kokendwaterpakket. Dit pakket bestaat uit een 10 liter kokend water boiler en een 4-in-1-kokend water kraan. De kraan tapt koud, warm, kokend én gezuiverd water. Het Itho Daalderop More assortiment bestaat op dit moment uit twee pakketten die je natuurlijk bij Keukenspeciaal.nl vindt. Je kunt kiezen uit de:
Naast de kraan en de boiler bevat het pakket een EasyBox voor meer installatiegemak. Zo voorkom je dat je de hele keuken moet verbouwen om de kraan te plaatsen. Met de Daalderop cooker haal je gemak en een kwaliteitsproduct in huis.  

Extra service: gratis installatie

De prijs die je bij Keukenspeciaal.nl betaald voor de Itho Daalderop Close-in More, is inclusief montage. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen om de Daalderop kokend water kraan waar dan ook in Nederland te plaatsen.

Gemak met de Daalderop heetwaterkraan

Met de Itho Daalderop 4 in 1 kraan sla je vier vliegen in één klap. Je hoeft niet meer te wachten op warm of kokend water uit de keukenkraan. Dat scheelt tijd en geld - het werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel. Bovendien tap je direct koud, warm, kokend én gezuiverd water uit de 4-in-1-kraan. Hoe fijn is het om in een handomdraai een kop thee te maken, kokend water voor de pasta of aardappelen te hebben? De Daalderop heetwaterkraan maakt dit mogelijk. 

Veilige elektronische kranen

De Itho Daalderop kokend water kraan is zo ontworpen om ongelukken te voorkomen. Veiligheid in de keuken staat tenslotte voorop. De kranen zijn elektrisch en uitgerust met touch-bediening en led-indicatie. De bediening is voorzien van een kindveilige druk- en draaibeveiliging met elektronische terugslag. De automatische regeling zorgt ervoor dat de kokend water straal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Ook is de kraanuitloop zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet wordt.

Duurzame boiler van Itho Daalderop

De 10 liter kokend water boiler kan in het keukenkastje onder het tappunt geplaatst worden. Het zorgt voor direct kokend, warm of gefilterd water. De boiler heeft een capaciteit van 7,5 liter kokend water van 100 °C, 20 liter warm water van 55 °C en 30 liter warm water van 40 °C. De boiler wordt gekenmerkt door een hoog comfort en laag verbruik. En werkt samet met de Daalderop kokendwaterkraan water- en energiebesparend.

Waarom kiezen voor de Close-in More 4 in 1 kraan? 

  • Je wilt een kokend water kraan gecombineerd met gezuiverd water in je keuken plaatsen.
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Installatie is bij de prijs inbegrepen
  • De filter die elke 2 jaar dient te worden vervangen kun je zelf vervangen. Dit in tegenstelling tot andere merken kokendwaterkranen waarbij er een installateur moet worden ingeschakeld.
  • Een echt Nederlands product van Itho Daalderop 

Itho Daalderop

Itho Daalderop is een Nederlands merk voor onder andere duurzame en innovatieve tapwater oplossingen. De gebruikte technieken zorgen voor hoogwaardige producten. Hierbij staan comfort, gezondheid, duurzaamheid en betaalbaarheid centraal. Naast de innovatie-afdeling bevindt ook 90%van de productie in Nederland plaats. De producten worden speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt ontwikkeld. Door de aanwezigheid daar waar de producten gebruikt worden, is het mogelijk deze speciaal op de klimaatomstandigheden en gebruikerswensen af te stemmen. De Daalderop Quooker is hier een perfect voorbeeld voor.    

Persoonlijk advies

Als je kiest voor de Itho Daalderop 4 in 1 kraan, kies je voor een veilige kraan waar direct heet water uitkomt. Verder biedt hij je tijd- en energiebesparing. Een kokend water kraan aanschaffen is niet iets wat je dagelijks doet. Keukenspeciaal.nl is zich hier zeer van bewust. Daarom zitten we klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem vooral contact op om jouw situatie te bespreken zodat we je van passend advies kunnen voorzien!
 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen