0

IthoDaalderop Close-in More 4-in-1 kraan

Uit één kraan zowel kokend water, als warm, koud en gezuiverd water. Itho Daalderop biedt met de 4 in 1 kraan een complete oplossing voor de keuken. Bekijk de verschillende modellen natuurlijk in de collectie van Keukenspeciaal.nl 

Itho Daalderop Close-in More 4 in 1 kraan

Itho Daalderop introduceert het Close-in More kokendwaterpakket. Dit pakket bestaat uit een 10 liter kokend water boiler en een 4-in-1-kokend water kraan. De kraan tapt koud, warm, kokend én gezuiverd water. Het Itho Daalderop More assortiment bestaat op dit moment uit twee pakketten die u natuurlijk bij Keukenspeciaal.nl vindt. U kunt kiezen uit de Close-in More rvs 4-in-1 Square en de Close-in More Chrome 4-in-1 Round. Naast de kraan en de boiler bevat het pakket een EasyBox voor meer installatiegemak. Zo voorkomt u dat u de hele keuken moet verbouwen om de kraan te plaatsen. Met de Daalderop cooker haalt u gemak en een kwaliteitsproduct in huis.  

Extra service: gratis installatie

De prijs die u bij Keukenspeciaal.nl betaald voor de Itho Daalderop Close-in More, is inclusief montage. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, wordt er binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen om de Daalderop kokend water kraan waar dan ook in Nederland te plaatsen.

Gemak met Close-in More

Met de Itho Daalderop 4 in 1 kraan slaat u vier vliegen in één klap. U hoeft niet meer te wachten op warm of kokend water uit de keukenkraan. Dat scheelt tijd en geld - het werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel. Bovendien tapt u direct koud, warm, kokend én gezuiverd water uit de 4-in-1-kraan. Hoe fijn is het om in een handomdraai een kop thee te maken, kokend water voor de pasta of aardappelen te hebben? De Daalderop heetwaterkraan maakt dit mogelijk. 

Veilige elektronische kranen

De Itho Daalderop kokend water kraan is zo ontworpen om ongelukken te voorkomen. Veiligheid in de keuken staat tenslotte voorop. De kranen zijn elektrisch en uitgerust met touch-bediening en led-indicatie. De bediening is voorzien van een kindveilige druk- en draaibeveiliging met elektronische terugslag. De automatische regeling zorgt ervoor dat de kokend water straal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Ook is de kraanuitloop zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet wordt.

Duurzame boiler van Itho Daalderop

De 10 liter kokend water boiler kan in het keukenkastje onder het tappunt geplaatst worden. Het zorgt voor direct kokend, warm of gefilterd water. De boiler heeft een capaciteit van 7,5 liter kokend water van 100 °C, 20 liter warm water van 55 °C en 30 liter warm water van 40 °C. De boiler wordt gekenmerkt door een hoog comfort en laag verbruik. En werkt water- en energiebesparend.

Waarom kiezen voor de Close-in More 4 in 1 kraan? 

  • U wilt een kokend water kraan gecombineerd met gezuiverd water in uw keuken plaatsen.
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Installatie is bij de prijs inbegrepen
  • De filter die elke 2 jaar dient te worden vervangen kunt u zelf vervangen. Dit in tegenstelling tot andere merken kokendwaterkranen waarbij er een installateur moet worden ingeschakeld.
  • Een echt Nederlands product van Itho Daalderop 

Itho Daalderop

Itho Daalderop is een Nederlands merk voor onder andere duurzame en innovatieve tapwater oplossingen. De gebruikte technieken zorgen voor hoogwaardige producten. Hierbij staan comfort, gezondheid, duurzaamheid en betaalbaarheid centraal. Naast de innovatie-afdeling bevindt ook 90%van de productie in Nederland plaats. De producten worden speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt ontwikkeld. Door de aanwezigheid daar waar de producten gebruikt worden, is het mogelijk deze speciaal op de klimaatomstandigheden en gebruikerswensen af te stemmen. De Daalderop Quooker is hier een perfect voorbeeld voor.    

Persoonlijk advies

Als u kiest voor de Itho Daalderop 4 in 1 kraan, kiest u voor een veilige kraan waar direct heet water uitkomt. Verder biedt het u tijd- en energiebesparing. Een kokend water kraan aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. Keukenspeciaal.nl is zich hier zeer van bewust. Daarom zitten we klaar om uw vragen te beantwoorden. Neemt u vooral contact op om uw situatie te bespreken zodat u van passend advies kunnen voorzien!