• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Trapjes

Ben je het ook zat dat je niet (makkelijk) bij de bovenste kastjes kan? Je hoeft niet langer te improviseren. Ga gewoon voor veiligheid en gemak en koop nu een handige keukentrap. Op Keukenspeciaal staan verschillende keukentrapjes waarmee je binnen een 2 tot 3 treden overal een stuk makkelijker bij kunt. Ook super handig voor andere klusjes binnen- en buitenshuis. Voor monteurs zijn de keuken trapjes ook uiterst geschikt!
Er staan geen producten in deze categorie.
Zoals je op onderstaande afbeelding kan zien, maakt een keuken trap het zeer eenvoudig om bij de bovenste kastjes te komen. Maar ook op andere momenten kan het trapje handig zijn. Wat denk je van tijdens het schoonmaken? Je kan nu net wat makkelijker bij alle hoeken en gaten komen. Of tijdens een verbouwing? Je kan nu op plekken komen wat zonder trapje vaak onmogelijk is. Dit zijn enkele voorbeelden waarbij een keuken trapje het verschil maakt. Maar er zijn talloze andere momenten te bedenken waarbij een keuken trap ook onmisbaar is.
 
Sfeerafbeelding keukentrapjes   Sfeerafbeelding keuken trap

De keukentrapjes worden aangeboden met verschillende afmetingen. Kijk goed naar de afmetingen om te bepalen welke keukentrap geschikt is voor jouw situatie. De trapjes zijn eenvoudig te verplaatsen. Ze wegen niet veel en zijn inklapbaar. Bekijk ook de handige accessoires voor bij je keukentrapje.
 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen