0
Kies je subcategorie

Afvalsystemen

Bent u op zoek naar een afvalsysteem voor uw keuken? Op deze pagina vindt u alle typen afvalsystemen zoals het uitgebreide programma van Hailo! De meeste mensen onderschatten het voordeel dat een goed werkend afvalsysteem biedt voor uw keuken. Vrijstaande pedaalemmers zijn nog altijd erg geliefd, maar zijn steeds minder goed te combineren met de moderne keuken. Daarom vindt u in ons assortiment een uitgebreid aanbod aan inbouw afvalemmers en systemen, maar ook de vertrouwde vrijstaande pedaalemmers.

Een volledige oplossing voor uw afvalsysteem

Wat uw voorkeur ook heeft, uiteindelijk bent u op zoek naar een goede oplossing voor het afvalsysteem in uw keuken. Dat kan zijn met een inbouw afvalemmer of een traditionele pedaalemmer. In ons assortiment vindt u hoe dan ook een geschikt afvalsysteem.

Komt u er echter toch niet helemaal uit? Onze klantenservice is 24/5 bereikbaar en helpt u met uw vragen. Voor de levering van uw bestelling kunt u zelf een afleverdatum kiezen, wel zo makkelijk. Wilt u graag direct contact? Bel dan met 073 612 18 55.

Verschillende afvalsystemen

In onze winkel vindt u een groot aantal verschillende oplossingen, hieronder staan ze op een rijtje. We lichten enkele van deze opties onder de opsomming verder toe.
  • Afvalsysteem inbouw in werkblad
  • Voedselrestenvermalers
  • Voetpedalen
  • Voor draaideurkasten
  • Voor frontdeurkasten
  • Voor kastladen
  • Voor spoelkastladen
  • Vrijstaand
Een ingebouwd afvalsysteem is een ideale oplossing voor een stijlvolle keuken. De afvalemmer wordt in een kast geplaatst, waardoor de opening boven in het werkblad zit. Zo kan je voedselresten eenvoudig van je werkblad in de afvalemmer schuiven.

Een voedselrestenvermaler is een apparaat dat vooral bekend is in de Verenigde Staten, je ziet ze ook vaak terugkomen in films en series. Een voedselrestenvermaler is een apparaat dat de voedselresten die je erin gooit vermaalt. Zo kan je ze vervolgens makkelijk weggooien of op een composthoop gooien. Let wel goed op dat je er geen andere voorwerpen in laat vallen.

We hebben drie verschillende opties voor in kasten met verschillende typen deuren. Dit zijn de systemen voor draaideurkasten, voor frontdeurkasten en spoelkastladen. Deze afvalsystemen kan je allen in de respectievelijke kasten verwerken.

De vrijstaande pedaalemmers zijn de traditionele prullenbakken. Een losstaande, of vrijstaande, emmer die je opent door met je voet onder op een hendel te stappen. In de pedaalemmers gaat doorgaans een gewone pedaalemmer zak.