• Dé Keukenspecialist
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Snelle levering
 • 24/5 bereikbaar

Afvalsystemen

Hailo afvalsystemen

Ben je op zoek naar een afvalsysteem voor jouw keuken? Op deze pagina vind je alle typen afvalsystemen zoals een Hailo afvalsysteem! De meeste mensen onderschatten het voordeel dat een goed werkend afvalsysteem biedt voor de keuken. Vrijstaande pedaalemmers zijn nog altijd erg geliefd, maar zijn steeds minder goed te combineren met de moderne keuken. Daarom vindt je in ons assortiment een uitgebreid aanbod aan inbouw afvalemmers en systemen (waaronder  Hailo afvalsystemen), als ook de vertrouwde vrijstaande pedaalemmers.

Een volledige oplossing voor jouw afvalsysteem

Wat je voorkeur ook heeft, uiteindelijk ben je op zoek naar een goede oplossing voor het afvalsysteem in de keuken. Dat kan zijn met een inbouw afvalemmer of een traditionele pedaalemmer. In ons assortiment vind je hoe dan ook een geschikt afvalsysteem. Denk bijvoorbeeld eens aan Hailo afvalsystemen!
 

Advies over Hailo afvalsysteem

Kom je er toch niet helemaal uit? Onze klantenservice is 24/5 bereikbaar en helpt met jouw vragen. Voor de levering van je bestelling kun je zelf een afleverdatum kiezen, wel zo makkelijk. Wil je graag direct contact? Bel dan met 073 612 18 55. Wij leveren gratis in Nederland bij bestellingen vanaf €75,00.

Verschillende afvalsystemen

In onze winkel vind je een groot aantal verschillende oplossingen.
 • Afvalsysteem inbouw in werkblad
 • Voedselrestenvermalers
 • Voetpedalen
 • Voor draaideurkasten
 • Voor frontdeurkasten
 • Voor kastladen
 • Voor spoelkastladen
 • Vrijstaand
Hailo Inbouw afvalsysteem
Een ingebouwd afvalsysteem van Hailo is een ideale oplossing voor een stijlvolle keuken. De afvalemmer wordt in een kast geplaatst, waardoor de opening boven in het werkblad zit. Zo kan je voedselresten eenvoudig van je werkblad in de afvalemmer schuiven.

Hailo Voedselrestenvermaler
Een voedselrestenvermaler is een apparaat dat vooral bekend is in de Verenigde Staten, je ziet ze ook vaak terugkomen in films en series. Een voedselrestenvermaler is een apparaat dat de voedselresten die je erin gooit vermaalt. Zo kan je ze vervolgens makkelijk weggooien of op een composthoop gooien. Let wel goed op dat je er geen andere voorwerpen in laat vallen.

Hailo afvalsysteem voor in kasten
We hebben drie verschillende opties voor in kasten met verschillende typen deuren. Dit zijn de systemen voor draaideurkasten, voor frontdeurkasten en spoelkastladen. Deze afvalsystemen kan je allen in de respectievelijke kasten verwerken.

Vrijstaand afvalsysteem
De vrijstaande pedaalemmers zijn de traditionele prullenbakken. Een losstaande, of vrijstaande, emmer die je opent door met je voet onder op een hendel te stappen. In de pedaalemmers gaat doorgaans een gewone pedaalemmer zak.

Ga direct naar:

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen