• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar keuken inspiratie? Op deze pagina vindt je de keuken ideeën en tips van Keukenspeciaal.

Hoe groot moet gat voor keukenkraan zijn?

Voorkom dat jouw nieuwe keukenkraan niet bij de wasbak of in het keukenblad past omdat de omvang niet overeenkomt met die van het gat dat je beschikbaar hebt. Ontdek alles wat je moet weten over de omvang van een keukenkraan.

Ontdek alles over de grootte van het gat voor een keukenkraan
 

Wat kiezen voor de keuken: een mengkraan of een thermostaatkraan?

Bij het uitzoeken van een nieuwe kraan kom je verschillende typen tegen. Kranen worden over het algemeen onderverdeeld in mengkranen en thermostaatkranen. Hoe weet je nu welk het beste is voor jouw keuken? We zetten alle informatie voor je op een rij.

Ontdek alles over meng- en thermostaatkranen!

Tip voor een nieuwe keukenkraan kopen

Wil je een nieuwe keukenkraan kopen? Dan komt waarschijnlijk de vraag naar voren waar je allemaal op moet letten bij het uitzoeken van een nieuwe kraan. Keukenspeciaal schiet je te hulp! Ontdek onze tips en aandachtspunten bij het selecteren van jouw nieuwe keukenkraan!

Zelf een keukenkraan vervangen

Wil je zelf je oude keukenkraan vervangen door een nieuw model? Wij vertellen je graag waar je op moet letten en hoe je dit zelf kunt doen met een succesvol eindresultaat.

Lees meer over een keukenkraan vervangen!

Zwarte keukenkranen


Een ware trend voor in de keuken is het gebruik van een gekleurde keukenkraan. En met name zwarte keukenkranen zijn populair. Wil je meer te weten komen over het gebruik van zwarte kranen in de keuken en direct populaire modellen bekijken?

Bekijk alle inspiratie op onze website!

Keukenmengkraan

Ben je op zoek naar keukenmengkraan? Natuurlijk ben je dan bij Keukenspeciaal op de juiste plek. Wij bieden een uitgebreid assortiment zodat je altijd een passend model kunt vinden.

Lees alles over een keukenmengkraan!

Uittrekbare keukenkraan

Je ziet ze steeds vaker in keukens in woningen terug komen: een uittrekbare keukenkraan. Hiermee geniet je van een uittrekbare uitloop van de kraan, wat het makkelijk maakt om in alle hoekjes van de wasbak te komen.

Ontdek alles over een uittrekbare keukenkraan!

Keuken ideeën en tips
Je bent op zoek naar keuken inspiratie. Wij zullen onze keuken tips met je delen om je te helpen leuke keuken ideeën op te doen. Uit onze ervaring als Keukenspeciaal merken wij dat bepaalde producten erg in de smaak vallen. Een van de populaire producten is...
 
Sfeerfoto keuken inspiratie

...de kokendwaterkraan van Quooker. De kraan wordt in talloze uitvoeringen aangeboden zodat er voor elke situatie een geschikte kraan beschikbaar is. Wellicht een leuke keuken tip voor jou!

Quooker kokendwaterkraan

Als je het ook zat bent om te wachten tot je waterkoker of fluitketel klaar is, dan is een Quooker een goede keuken tip voor jou. Quooker heeft in 1992 de oplossing tegen het wachten op kokend water op de markt gebracht, een kokendwaterkraan. Op elk moment van dag per direct kokend water uit je kraan. 'S ochtends snel een eitje koken, tussendoor een kopje thee of 's avonds pasta koken. Dit zijn slechts enkele van de vele toepassingen van een Quooker. Veel mensen vragen zich meteen af, is een Quooker wel veilig? En hoe zit het in combinatie met kinderen? Maak je absoluut geen zorgen. De werking van een Quooker is uiterst veilig en heeft onder meer een kindveilige bedieningsknop. Een Quooker kraan wordt geleverd met een reservoir en de bijbehorende aansluitmaterialen. Het reservoir is zeer goed geïsoleerd en daardoor uiterst zuinig in gebruik. Als Keukenspeciaal zijn wij zeer enthousiast over het Quooker. Het Nederlandse bedrijf is een belangrijke speler op de internationale markt. Wij als Nederlanders mogen zeer trots zijn op een bedrijf zoals Quooker.

> Ga verder naar de Quooker pagina
 
Keuken ideeën & tips: maak je keuken compleet met bijvoorbeeld een zwarte of gouden Quooker.
Quooker gouden kraan
Naast de Quooker kraan merken wij ook dat de zwarte spoelbak een zeer populair product is. Steeds meer mensen stappen over op zwarte spoelbakken. Ook gouden spoelbakken zijn meer en meer gewild. Mogelijk is dit een van de goede keuken ideeën voor jou!

Zwarte spoelbak (en gouden spoelbak)

Als je op zoek bent naar keuken inspriratie dan is er een leuke nieuwe ontwikkeling gaande. Het is tegenwoordig steeds meer een trend om kleur in de keuken te brengen. Het plaatsen van bijvoorbeeld een zwarte spoelbak is vaak een van de eerste stappen. Als keukenspeciaalzaak merken wij dit ook. De spoelbakken van Reginox en Lorreine vallen erg in de smaak. Reginox biedt naast zwarte spoelbakken ook onder meer koperen en gouden spoelbakken. Naast de keuze uit verschillende kleuren is er ook een ruime keuze tussen verschillende modellen en vormen. Reginox geeft bovendien levenslange garantie op alle RVS spoelbakken. Lorreine heeft een ruim aanbod aan zwarte spoelbakken. De zwarte spoelbakken zijn voorzien van een duurzame en luxe coating.

> Ga verder naar de pagina met Reginox spoelbakken of Lorreine spoelbakken

Keuken ideeën & tips: meer kleur in je keuken met een zwarte spoelbak van Reginox of Lorreine.
zwarte spoelbak   zwarte spoelbak   zwarte spoelbak

Een van de belangrijkste keuken ideeën en tips is zorgen voor goede keukenverlichting. Tegenwoordig is goede LED verlichting niet meer weg te denken uit de keuken. Hera LED keukenverlichting is veruit de meest populaire keuze.

Hera LED keukenverlichting

Wat is je keuken zonder goede verlichting? Het is natuurlijk al super fijn als je mooie keuken op elk moment van de dag goed zichtbaar is. Maar het is ook minstens zo fijn als je goede keukenverlichting hebt tijdens het bereiden, koken en nuttigen van de maaltijden. Momenteel wordt er vrijwel alleen nog maar LED keukenverlichting gebruikt. Als je het in eenmaal gewend ben, wil je geen keuken meer zonder. Hera LED keukenverlichting is naast de meeste populaire keuze ook simpelweg de beste keuze. Hera heeft een leidende positie op de wereldwijde markt van verlichting. Kenmerkend aan Hera keukenverlichting is de combinatie van de pure functionaliteit en het aantrekkelijk design. Hera hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. Bij Keukenspeciaal bieden we Hera LED keukenverlichting aan in handige sets, zodat je niet zelf alle losse onderdelen bij elkaar hoeft te zoeken.

> Ga verder naar de pagina met LED keukenverlichting

Keuken ideeën & tips: zorg voor goede keukenverlichting met Hera LED keukenverlichting.

Hera LED keukenverlichting

 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen