• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Toepassingen van een Quooker


Een Quooker maakt u leven een stuk makkelijker. Als u wakker wordt snel even een eitje koken. Op elk moment van de dag kokend water tappen voor uw kopje thee. Na een lange werkdag meteen beginnen met koken en na het eten meteen beginnen met afwassen. Dit allemaal met een Quooker systeem waarmee u de hele dag door kokend water voor handen heeft. Voeg Quooker Cube toe aan uw Quooker set en u heeft ook nog eens koel bruisend en gefilterd water tot uw beschikking. Een kokendwaterkraan is een echte toevoeging voor uw keuken.


Met Quooker heeft u altijd meteen kokend water tot uw beschikkingEen Quooker biedt voor iedereen voordelen, kokend water wordt de hele dag door gebruikt. Tijdens het opstaan heeft u waarschijnlijk honger of dorst. Met de kokendwaterkraan van Quooker heeft u meteen kokend water om een ontbijtje te maken of een kop koffie te zetten. U kunt ook op elk moment van de dag genieten van een kopje thee.
 

Het gemak van een Quooker in de ochtend

 

Ontbijten met Quooker

 
 

Het mooiste is nog dat u niet hoeft te wachten totdat uw waterkoker klaar is maar per direct gebruik kunt maken van het kokend water uit uw Quooker kraan. Naast het besparen van tijd, bespaart een Quooker ook energie omdat u niet overbodig water in uw waterkoker warm maakt maar precies de benodigde hoeveelheid uit uw Quooker kraan kunt tappen. Dit is ook ontzettend handig als u tijdens uw lunch een instant soepje of noodles wilt eten.
 

Het gemak van een Quooker in de middag

 

Lunchen met Quooker

 


 Of als u liever een eitje of iets anders bakt, kunt u na afloop uw aangekoekte pan, bord of ander keukengereedschap meteen schoonmaken of laten weken. Het kokend water is handig voor het schoonmaken van alle spullen met vet erop, het hete water zorgt ervoor dat vet stroperig en vloeibaar wordt waardoor u het makkelijker kunt verwijderen.
 

Keukengereedschap schoonmaken

 

Vet verwijderen met Quooker

 


 Voor het avondeten kunt u ook snel uw groenten schoonspoelen en uw kip of vis pocheren. En na afloop kunt u natuurlijk ook weer meteen beginnen met afwassen. Of keukengereedschap laten weken of voorverwarmen. Met kleine kinderen is het ook super handig om de flesjes en speentjes te steriliseren. Altijd per direct kokend water en niet meer wachten op uw waterkoker of fluitketel.
 

Het gemak van een Quooker in de avond

 

Speentjes en flesjes steriliseren

 

Een Quooker kunt u op normale dagen al de hele dag door gebruiken, maar wat dacht u van in het weekend even snel een lekker ontbijtje op bed maken. Of als u gezamenlijk met vrienden of familie gaat lunchen of dineren, even snel een pan met knakworstjes of pasta opzetten. De werking van een Quooker is volledig veilig voor u en uw gezin!
 

Verse pasta maken met Quooker

 

Couscous bereiden met Quooker

 


En heeft u Quooker Cube toegevoegd aan uw Quooker set, dan zijn de mogelijkheden helemaal onbeperkt. Tijdens het feestje van uw kind snel meerdere frisse limonade's maken of tijdens uw eigen feestje een paar lekkere cocktails maken. Maar ook op een warme zomerdag kunt u op elk moment van de dag een lekker koel glas bruisend water tappen. En is het weer minder, dan maakt u met de kokendwaterkraan gewoon lekker een kopje thee. Met een Quooker behoort wachten op kokend water tot uw verleden!
 

Frisse limonade's met Quooker Cube

 

Lekkere cocktails met Quooker Cube

 
 
 
Button om door te gaan naar Quooker pagina
Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren


 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen