0

Quooker Cube

Quooker Cube kan met alle Quooker kranen gecombineerd worden: Fusion, Flex, Nordic Twintaps en Nordic Single Taps. Door deze combinatie kunt u naast kokend water ook nog eens koel bruisend (prik) en gefilterd water tappen. Quooker Cube wordt gewoon in het keukenkastje naast het Quooker reservoir geplaatst. Bij Keukenspeciaal.nl vindt u alle apparatuur, Quooker Cube, de Quooker reservoirs en de Quooker kranen.

Zelf lekkere cocktails en frisse limonades maken?

Combineer nu de Quooker Cube met uw Quooker set en tap naast kokend water óók koel bruisend en gefilterd water!

Met Quooker Cube is het binnen een paar seconden mogelijk een lekker glas fris water te drinken of is het mogelijk heel snel de lekkerste limonades en cocktails te produceren. Ontdek nu de toepassingen van een Quooker! En wilt u uw Quooker set helemaal compleet maken, voeg dan ook een Quooker Nordic zeepdispenser toe.

 

Quooker Cube Fusion

Quooker Cube Flex

Quooker Cube Nordic Twintaps

Quooker Cube Nordic Single Taps

Productfoto Quooker Cube Fusion Productfoto Quooker Cube Flex Productfoto Quooker Cube Nordic Twintap Productfoto Quooker Cube Nordic Single Tap
Kopen button om door te gaan naar Quooker Cube Fusion Kopen button om door te gaan naar Quooker Cube Flex Kopen button om door te gaan naar Quooker Cube Nordic Twintaps Kopen button om door te gaan naar Quooker Cube Nordic Single Taps


Scroll naar beneden voor meer informatie over Quooker Cube!

 
Met Quooker Cube heeft u alles, kokend én bruisend water

 

De alleskunner Quooker Cube

Staat u graag in de keuken? Nou, dan is deze Quooker Cube een echte aanwinst. Waarom? Het bespaart u bijvoorbeeld tijd en ruimte en de plastic flessen behoren ook tot het verleden en zoals u van Quooker gewend bent, volledig veilig. Wilt u bruisend water? U drukt en draait één keer. Waardoor weet u dat u bruisend water kijgt? De ring die bij kokendwater rood wordt, wordt dan blauw, as simple as that! Houdt u de draaiknop iets langer vast en draait u nog een keer, dan komt er gefilterd water uit. Kokend water tappen terwijl u bruisend water wilde tappen kan dus niet, wel zo veilig.
 

Werking Quooker Cube

Zoals u misschien verwacht komt Quooker Cube onderin het keukenkastje. Deze heeft een filter die het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in Quooker Cube worden de dan nog aanwezige bacterien uit het water gehaald met als grote plus dat de smaak en geur van het water verbetert. Goed he! Aan Quooker Cube zit een CO2 cilinder, of koolzuurfles, waarmee u (en schrik niet) 70 liter koud bruiswater uit uw Quooker Cube kunt tappen!
 

Bruisend en gefilterd water gedurende het hele jaar!!

Een Quooker Cube bestelt u samen met één van de Quooker kranen en Quooker reservoirs. Standaard levert Quooker één CO2 cilinder mee voor bruisend water. Wanneer u merkt dat de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, dan is dat de hint dat de cilinder aan vervanging toe is. U bestelt dan een set van vier nieuwe via Keukenspeciaal.nl. Deze speciale cilinders zijn alleen te gebruiken voor uw Quooker Cube. De oude cilinders kunt u naar ons terugsturen. Een filter van Quooker Cube gaat ongeveer 1 jaartje mee. Als het reservoir een licht- en geluidssignaal geeft, dan is het echt tijd voor een andere nieuwe. Ook deze is via Keukenspeciaal.nl te bestellen.
 

Genieten en besparen

Drinkt u veel mineraalwater? Dan is een Quooker Cube die bruisend water geeft een stuk goedkoper dan met de flessen uit de supermarkt. Reken maar even met ons mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die u nodig heeft om bruisend water uit uw Quooker Cube te kunnen tappen, zijn €70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter. Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat u thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaart u meer dan €200 per jaar. Daarnaast is Quooker Cube goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen behoort tot het verleden.
 

Energieverbruik

Vraagt u zich af of Quooker Cube veel energie verbruikt dan kan Keukenspeciaal.nl u gerust stellen. Of u drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, dat maakt echt niet uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 12W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is Quooker Cube ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan. Klik verder om meer te weten over het energieverbruik van een Quooker.


Bent u benieuwd hoe een Quooker in uw huis staat? Download dan nu de Quooker Augmented Reality app voor levensecht beeld!

 

FAQ's Quooker Cube

Quooker CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geproduceerd. U kunt deze herkennen aan het serienummer. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een Quooker CUBE. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel, die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan. Mocht u hier meer vragen over hebben, neem dan contact met Keukenspeciaal.nl op en wij helpen u graag verder.
 

Welke elektravoorbereidingen moet ik doen om een Quooker Cube te kunnen plaatsen?

Een Quooker Cube heeft 230 V spanning nodig en heeft een aansluitwaarde van 100W. Hiervoor dient u een extra stopcontact te hebben. Is er maar één stopcontact voor de Quooker-apparatuur aanwezig? Dan adviseren wij de Quooker-energieverdeler. Deze kunt u het beste tussen een keukenapparaat en het Quooker-reservoir geplaatst worden, zodat het Quooker-reservoir niet opwarmt als het keukenapparaat, zoals een vaatwasser, veel vermogen nodig heeft. Quooker Cube sluit u dan aan op het vrije stopcontact. Het is niet mogelijk om het Quooker-reservoir, de CUBE en een extern keukenapparaat op één groep aan te sluiten.
 

Hoeveel bespaar ik op een Quooker Cube?

Wanneer u veel mineraalwater drinkt, is het met een Quooker Cube die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. Vier CO₂-cilinders kosten € 70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is € 0,25 per liter. Het gefilterde water kost € 0,03 per liter. Stel dat er thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week gedronken wordt en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaart u meer dan € 200 per jaar.
Ook is het niet meer nodig waterflessen weg te gooien omdat deze te lang open hebben gestaan en de bruis is verdwenen. Met Quooker Cube tapt u precies de hoeveelheid die u op dat moment nodig hebt. Ook de samenleving bespaart. Vrachtauto's vervoeren geen plastic waterflessen meer.
 

Wat kost een CO₂-cilinder en een filterset en hoe kunnen deze besteld worden?

Via Keukenspeciaal.nl bestelt u eenvoudig een set van vier nieuwe CO₂-cilinders voor € 70 (incl. BTW). De filter voor het filteren van het water in de CUBE gaat ongeveer een jaar mee. Als het reservoir een geluidsignaal geeft, is het tijd voor een nieuwe filter. De filter bestelt u ook via Keukenspeciaal.nl, een filter kost € 60 (incl. BTW).
 

Is het mogelijk om de temperatuur van het water in te stellen?

Helaas is dit niet mogelijk.
 

 

Is het mogelijk de sterkte van het bruisende water in te stellen?

Helaas is dit niet mogelijk.
 

Hoe onderhoud ik Quooker Cube?

Keukenspeciaal.nl adviseert om elk jaar de ventilator schoon te maken. Ook moet het filter in Quooker Cube jaarlijks vervangen worden. Quooker Cube geeft voor het vervangen van het filter een licht- en geluidsignaal af.
 

Wat zijn de afmetingen van Quooker Cube?

Quooker Cube is 235 mm breed, 440 mm diep en 430 mm hoog. Als de CO₂-cilinder wordt aangesloten is er 65 mm extra ruimte aan de voor- of zijkant van Quooker Cube nodig.


 

Button om door te gaan naar de Quooker keuzehulp


 


Een heerlijke frisse limonade met Quooker Cube