0
Kies je subcategorie

Kokend water kraan

Kies voor een kokend water kraan en je hoeft nooit meer te wachten op warm water. Geniet van het gemak van een kopje thee gelijk als je dit wilt. Ook kokend water voor het koken van bijvoorbeeld pasta of eieren, tap je gelijk uit de kraan. Ben je op zoek naar een kokend water kraan? Bij Keukenspeciaal.nl vind je een uitgebreide collectie van diverse A-merken.
Als je een druk leven hebt, is een kokend water kraan eigenlijk onmisbaar. Na een dag hard gewerkt te hebben, wil je thuis ontspannen. En als je gaat koken niet wachten tot eerst het water opgewarmd is. Of voor een kopje thee wachten op de waterkoker. En tijdens een kinderfeestje is het fijn als je direct een pan met knakworstjes of pasta kunt opwarmen. Met een kokend water kraan zijn deze problemen voorbij en geniet je direct van heet water. Ervaar zelf het gemak van kokend water dat direct uit de kraan komt. Hoe een kraan gelijk kokend water kan produceren? Het geheim is een extra boiler die je in een keukenkastje wegwerkt.   

Merken kokend water kranen

Als je op zoek bent naar een kokend water kraan, ben je bij Keukenspeciaal.nl op de juiste plek. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende A-merken. De meeste bekende fabrikant is toch wel Quooker. Bij dit Nederlandse bedrijf staat goede service centraal. Wij bieden een ruime keuze met diverse modellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kokend water kraan uit de collectie van Grohe Red Due.

Een ander A-merk dat je bij Keukenspeciaal.nl vind is Itho Daalderop. Dit Nederlandse bedrijf legt de focus op duurzaamheid, gezondheid en comfort. Ze zijn constant bezig met innovatie waar ze verschillende keren een prijs voor hebben ontvangen. Het merk biedt 4-in-1 kranen tegen een aantrekkelijke prijs. In het assortiment kun je kiezen uit diverse kranen - bijvoorbeeld rond of square en van verschillende materialen zoals Chroom en RVS. Ook heb je de keuze voor de hoeveelheid kokend water de kraan produceert. Er zijn kokend water kranen met een reservoir tot wel 10 liter. Het is tot slot belangrijk om te kijken naar de opwarmtijd van het reservoir. Zo weet je precies hoe vaak en hoeveel warm water jouw kraan biedt. 

Voordelen kokend water kraan

Veiligheid

Een kokend water kraan biedt niet alleen gemak. Het zorgt ook voor meer veiligheid in de keuken. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld een waterkoker die omvalt. Ook  hoef je in principe niet bang te zijn om je handen te branden. Er is tijd om je hand terug te trekken als je voelt dat het water warm is. En de kraan zelf is goed geïsoleerd zodat deze niet warm wordt. Een ander voordeel is dat de kokend water kranen zijn voorzien van kindveilige beveiliging, bijvoorbeeld door het gebruik van een dubbel druk-en-draai systeem of een trek-en-draai mechanisme.
 

Besparingen

Verder bespaar je in veel gevallen op de energiekosten. De boilers zijn zuinig in gebruik. Daarnaast gebruik je precies de hoeveelheid water die je nodig hebt - je hoeft dus geen water weg te gooien. En doordat je direct over kokend water beschikt, hoef je niet eerst het water te laten lopen tot dit warm is geworden. Tot slot zijn de kranen natuurlijk eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Ook zul je ruimte besparen in de keuken. Doordat je geen waterkoker of fluitketel meer nodig hebt, beschik je over extra ruimte op het aanrecht.
 

Kokend water kraan bij Keukenspeciaal.nl bestellen

Een kokend water kraan is makkelijk, snel en kun je voor veel doeleinden gebruiken. Als je de voordelen eenmaal ontdekt hebt, wil je niet meer anders. Bekijk hier onze uitgebreide collectie en zoek de kokend water kraan uit die bij jou en in jouw keuken past. Profiteer van scherpe prijzen en snelle levering waarbij je zelf de afleverdatum kunt kiezen. Heb je vragen over de kokend water kranen? Weet je niet welk merk of welk model je moet kiezen? Ons team van deskundigen zit klaar om je verder te helpen. Neem vooral contact met ons op!