0

Combi plus

Als je een heetwaterkraan in je keuken wilt integreren is het belangrijk om aan twee zaken te denken. Welk type kraan kies je? En welk Quooker reservoir past hierbij? Als je in je keuken een warmwaterleiding hebt lopen, kun je de Quooker Combi Plus (Quooker Combi+) kiezen. Hiermee geniet je van onbeperkt warm water en maar liefst 7 liter kokend water. Je zult dus nooit zonder warm water komen te zitten. Wil je een Quooker Combi Plus kopen? Bekijk dan vooral ons assortiment van reservoirs met Quooker kranen. 
 

Assortiment Quooker Combi Plus

Quooker Combi Plus reservoir

Je Quooker kraan voor direct kokend en warm water werkt met een reservoir. Deze plaats je in het keukenkastje onder het aanrechtblad. Er zijn verschillende typen reservoirs om uit te kiezen. Als je in de keuken naast een koudwaterleiding ook een warmwaterleiding hebt, kun je voor de Quooker Combi Plus kiezen. Hiermee hoef je niet langer op warm water te wachten. Je geniet namelijk van onbeperkt warm water tussen de 40 - 60°C. Daarnaast levert de Quooker Combi+ direct 7 liter kokend water. Zo voorkom je ook dat je drinkwater verspilt omdat je aan het wachten bent tot het water opgewarmd is. 

Heb je alleen een koudwaterleiding in de keuken tot je beschikking? Dan is de Quooker Combi een passende oplossing. Bekijk ons assortiment hier

Kenmerken Quooker Combi+

Graag delen we enkele kenmerken van de Quooker Combi+. Je zult zien dat dit een kraan is die veilig is in gebruik en energiezuinig. 
  • Afmetingen: 47 x 20 x 20 cm
  • Opwarmtijd: 20 minuten
  • Vermogen: 2200 W
  • Spanning: 230 V
  • Temperatuurregeling: Thermostatisch
  • Energie-efficiëntieklasse voor waterverwarming: A
  • Energie-efficiëntie voor waterverwarming: 36%
  • Met overdrukventiel
  • Maximale temperatuurbeveiliging

Waarom kiezen voor dit reservoir?

De Quooker Combi Plus is een perfecte vervanging van een standaard keukenboiler. En in combinatie met de Quooker kraan een vervanging van je normale waterkraan. Als je een Quooker Combi Plus koopt, geniet je van een ruim reservoir met maar liefst 7 liter kokend water. Dit in tegenstelling tot kleinere reservoirs die je bijvoorbeeld slechts 3 liter kokend water bieden. Als je veelvuldig kokend water in je keuken gebruikt of nodig hebt, zul je dit verschil zeker merken. Daarnaast geniet je met de Quooker Combi+ over een onbeperkte hoeveelheid warm water. Je zult merken dat je de kraak vaker gebruikt dan je mogelijk denkt. Een kopje thee, heet water voor het koken van groenten of pasta, warm water voor een flesje voor de baby. Het zijn slechts voorbeelden wanneer je de Quooker kraan in combinatie met een ruim reservoir zult waarderen. 

Quooker Combi Plus met Quooker kraan


Je gaat natuurlijk niet alleen een reservoir kopen als je op zoek bent naar heet water. Je zult de Quooker Combi Plus natuurlijk combineren met een Quooker heetwaterkraan. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten, hebben we allerlei combi packs voor je samengesteld. Hierbij kun je de Quooker Combi+ samen met een Quooker kraan kopen. Of je nu op zoek bent naar een ronde of een vierkante kraan, je vindt ze in combinatie met het reservoir. Ook bieden we opties in diverse kleuren en uitvoeringen aan. Zo kun je zelf kijken wat het beste in jouw keuken en bij jouw inrichting past.  

Keukenspeciaal: Jouw keukenapparatuur specialist! 

Bij Keukenspeciaal raden we de Quooker kranen in combinatie met het Quooker Combi Plus reservoir van harte aan. Je kiest hiermee voor kwaliteit en een meerwaarde in je keuken. Daarnaast is het een grote plus dat je nooit meer op kokend of warm water hoeft te wachten. Je vindt in onze webshop een uitgebreid assortiment. Heb je vragen over de producten? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Onze experts voorzien je graag van advies om voor de Quooker Combi+ met een passende Quooker kraan. Wij leveren de packs snel en zonder dat je verzendkosten moet betalen. Bestel nu je Quooker Combi Plus bij Keukenspeciaal.nl!