• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Pro3

Bij je Quooker kokend water kraan wordt een reservoir geleverd dat ervoor zorgt dat je direct van warm, heet en kokend water geniet. Er zijn verschillende modellen boilers verkrijgbaar. Een Quooker reservoir van het model Quooker Pro 3 geeft direct 3 liter kokend water. De Pro 3 boiler kan heel goed worden toegepast wanneer er in het keukenkastje geen keukenboiler staat en je niet lang wilt wachten op kokend water. De Quooker systemen bestaan uit een pro3 reservoir in combinatie met een Quooker kraan naar keuze.

Hoe werkt de Quooker pro3?

Hoe werkt het systeem van de Quooker pro3 boiler nu precies? Wij leggen het graag aan je uit!


Twee onderdelen

Een Quooker systeem bestaat uit twee delen. Dit is de kokendwaterkraan die op het aanrecht wordt gemonteerd in combinatie met het waterreservoir (de boiler) eronder. In het waterreservoir wordt het water opgeslagen op 110 graden celcius. Je kunt de pro3 vaq dus zien als een soort thermoskan of een boiler, maar dan in verbinding met de leidingen.

De warmte wordt in het reservoir gehouden. Daarom is er maar 10 W nodig om de temperatuur van het reservoir onder controle te houden. Wanneer je kokend water uit de kraan haalt, dan wordt het waterreservoir direct aangevuld.

Quooker reservoir pro3 kokend water

De Quooker pro 3 is een waterreservoir (boiler) dat gebruikt wordt in combinatie met kranen van Quooker. Met dit reservoir maak je direct kokend water, dat is wel zo makkelijk. Het reservoir wordt gebruikt in keukens waar geen keukenboiler van toepassing is in het keukenkastje en je niet wilt wachten op warm leidingwater.

De Quooker pro3 is het beste en voordeligste waterreservoir voor jouw keuken.


Specificaties

Dit Quooker waterreservoir (boiler) heeft dus een inhoud van 3 liter. De afmetingen van dit Quooker apparaat zijn 42 x 15 x 15 centimeter. Dit Quooker reservoir met de Quooker kraan levert zowel kokend water als ook heet en koud water . De opwarmtijd van de boiler het pro3 reservoir is 10 minuten. Ook is er een benodigde werkhoogte van 45 cm.

Het reservoir heeft een vermogen van 1600 W en een spanning van 230 V. Het stand by verbruik is 10 W. Dit is een erg zuinig, omgerekend in geld is dit 5 eurocent per dag. De minimale druk op de waterleiding is 2 bar, de maximale waterdruk is 6 bar, en de maximale werkdruk is 8 bar.

Quooker COMBI met de Quooker boiler

Met een kokendwaterkraan geniet je van zowel heet als kokend water. Wil je ook genieten van gefilterd bruisend, gekoeld water? Je kunt de boiler Pro3 en kraan heel goed combineren met de Quooker COMBI.


Specificaties

De Quooker Combi plaats je in combinatie met de Quooker Pro3. Het is dus niet zo dat de ene boiler de andere boiler vervangt. De inhoud van de Quooker COMBI boiler is 7 liter water. De afmetingen zijn 47 x 20 x 20 centimeter. De opwarmtijd van dit Quooker reservoir is 10 minuten.

Het vermogen in is 2200 W en de spanning is 230 V, deze 230 V spanning is dus iets hoger dan bij de Pro3 vaq. Het stand by verbruik is 10 W. Dit vertaald zich opnieuw naar een stand by verbruik van 5 eurocent per dag.

De minimale druk op de waterleiding is 2 bar, de maximale waterdruk is 6 bar en de maximale werkdruk is 8 bar. De waterleidingdruk van min. 2 en max. 6 bar en de werkdruk van max. 8 bar blijven dus onveranderd ten opzichte van de Pro3 vaq.


Ook koel bruisend en gefilterd water

Met de Quooker COMBI is het ook mogelijk om koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker te krijgen. Dit is een interessante optie, aangezien je met dit quooker reservoir nog meer gemak en comfort uit je kraan kunt halen. Hiermee maak je de ervaring helemaal compleet.

Quooker pro3-vaq met Nordic, Fusion of Flex kraan?

De vraag blijft ook, met welke Quooker kraan combineer je het pro3 reservoir? De Quooker Pro3-Vaq 3 liter boiler is leverbaar met verschillende soorten kranen. Je hebt de keuze uit het Quooker reservoir pro3 in combinatie met een Flex, Fusion of Nordic kraan.


Soorten kranen

De kranen hebben verschillende uiterlijken. Je kunt vaak kiezen voor een rechte of een ronde kraanuitloop, dit is afhankelijk van het type kraan. Ook zijn de kranen voor kokend en warm water in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er zijn veel producten om uit te kiezen en voor iedere keuken is een een mooie kraan tegen aantrekkelijke prijzen.


Directe aanrecht make-over!

Met een mooie kraan van Quooker geplaatst in jouw keuken geef je jouw aanrecht direct een make-over. Dit geldt zowel voor de look, als ook in de mate hoe zuinig jouw keuken is.

Quooker pro3 met welke Quooker kraan?

  • Quooker Flex

De Quooker flex is de eenige kraan van Quooker met een flexibele uittrek slang. De flex beschikt over een aangesloten kokend water stop. Dankzij deze stop kan er geen kokend water worden gegeven wanneer de slang is uitgetrokken. Deze Quooker flex is leverbaar in diverse uitvoeringen. Hij is leverbaar in een chroom uitvoering, rvs of simpel maar toch trendy zwart.
  • Quooker Fusion

De Quooker fusion staat bekend om een nieuwe manier van innovatie voor jouw keuken. De Quooker Fusion is een van de beste producten van Quooker. Met deze Quooker haal je daadwerkelijk alles uit je kraan. Je hebt de mogelijkheid tot kokend water, warm water en koud water. Je hebt echter ook de mogelijkheid tot koel bruisend en gefilterd water, wanneer deze wordt gecombineerd met de Quooker cube. Ook de Quooker fusion is verkrijgbaar in de uitvoering chroom, rvs, messing patina, goud of klassiek en stijlvol zwart met Pro3 reservoir.

Quooker pro3 reservoir aansluiten

Het aansluiten van een quooker reservoir pro3 is verrassend eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is simpel gereedschap. Ook voor de mensen die niet super handig zijn is het installeren van dit quooker reservoir kinderspel. Bij het reservoir wordt tevens de handige installatiehandleiding geleverd, waar alles simpel en stapsgewijs wordt uitgelegd.

Wil je liever de boiler door een expert laten aansluiten? Dan kan dat ook bij Keukenspeciaal.nl.

Welk type producten van Quooker hebben een energielabel?

De COMBI reservoirs leveren naast 7 liter kokend water ook gewoon warm water. Doordat deze ook warm water levert, is hij aangesloten op de waterleiding en op een warmtegenerator. Het Pro3 vaq reservoir levert alleen kokend water. De Europese Unie heeft geen specifieke richtlijn voor kokend waterreservoirs en daarom heeft de Quooker Pro3 vaq geen label. In tegenstelling tot de Pro3 vaq heeft de COMBI een energielabel A.

Quooker Pro3 kosten

Wat kost een Quooker Pro3 boiler nu precies? Het systeem bestaat uit een Pro3 vaq waterreservoir met een kokend waterreservoir in een uitvoering naar keuze. Dit kan chroom, zwart, rvs, goud zijn. Dit hangt af van het type kraan en het type uitvoering.


Quooker CUBE

Wanneer je niet alleen warm, maar ook kokend water en koud bruisend en gefilterd water wilt, dan is het een goed idee om de pro3 vaq te combineren met de Quooker CUBE voorzien van gekoeld waterreservoir. Met de Quooker CUBE kun je ook koud bruisend en gefilterd water krijgen. Met de Pro3 vaq gecombineerd met de Quooker CUBE geef jij jouw aanrecht direct een upgrade.

Het geven van specifieke prijzen is hier altijd erg lastig. Het hang er namelijk vanaf welk soort Quooker klanten kiezen gecombineerd met andere opties. Er is wel voor iedereen een Quooker te vinden. Bij keukenspeciaal moet je denken aan een prijsrange tussen de €1.000 en de €2.500.

Vind jouw Quooker bij keukenspeciaal!

Keukenspeciaal is de specialist waar je alles vindt voor jouw Quooker. Shoppen bij keukenspeciaal geeft altijd goede resultaten voor onze klanten. Sorteer eenvoudig met filters Sorteer in onze webshop met een filter. Middels een filter vind je de Quooker die past bij jouw huis. Je kunt kiezen voor een Quooker inclusief tap, of je kunt kiezen voor een los Quooker reservoir. De specificaties worden per product weergegeven.
 

Advies nodig?

Het kan zijn dat je nog niet zeker bent wat er precies in jouw huis past. Dit kan zijn op het gebied van kleur uitvoering, zoals bijvoorbeeld chroom, zwart of rvs, maar ook op het gebied van combi tussen alle mogelijkheden die wij aanbieden. Het kan soms zijn dat het door alle combi mogelijkheden een beetje onoverzichtelijk wordt. Wij geven graag advies. Bekijk nu het veelzijdige aanbod van keukenspeciaal.nl!

De gemiddelde beoordeling van onze klanten is een 9.2!

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen