0

Combi

Als je een Quooker heetwaterkraan gaat gebruiken, heb je naast de kraan ook een reservoir nodig. Waar de kraan op je aanrecht staat, bevindt het reservoir, ook wel boiler genoemd, zich in het keukenkastje eronder. Eén van de type reservoirs waar je uit kunt kiezen is de Quooker Combi. De Combi geeft direct 7 liter kokend water of 15 liter water op 60°C. Het wachten op warm water is dus verleden tijd met de Quooker Combi. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van Quooker kranen met het combi reservoir. Zo geniet je met je Quooker kraan direct van kokend water. 
 

Assortiment Quooker Combi bij Keukenspeciaal.nl

Quooker Combi als keukenboiler

De Quooker Combi is een uitstekend alternatief voor een traditionele keukenboiler. Je hoeft niet meer op warm water uit de kraan te wachten. Kokend water wordt in het reservoir met koud water uit de waterleiding gemengd. Zo geniet je altijd direct van warm of kokend water. Afhankelijk van de temperatuur van het water geniet je van meer liters. Zo geniet je direct van 7 liter kokend water. Op 60°C levert de Quooker combi zo’n 15 liter en je kunt ongeveer 27 liter water van 40°C direct uit de kraan krijgen. 

Kenmerken Combi reservoir

Graag delen we een aantal specificaties van de Quooker Combi. Zo weet je precies wat je in huis haalt om in combinatie met je Quooker kraan te genieten van warm en kokend water. En wat je in het keukenkastje onder het aanrechtblad met de kraan plaatst. 
  • Afmeting: 47 x 20 x 20 cm
  • Opwarmtijd: 20 minuten
  • Vermogen: 2200 W
  • Spanning: 230 V
  • Temperatuurregeling: Thermostatisch
  • Energie-efficiëntieklasse voor waterverwarming: A
  • Energie-efficiëntie voor waterverwarming: 36%

Werking Combi reservoir

De kokend water kraan plaats je op het aanrecht. Alleen, hoe zit dat met het met de combi boiler? Staat die ook in het zicht? Nee, hoor. Het combi reservoir plaats je onder het aanrecht. Deze warmt het water op en bewaart dit op een temperatuur van 110ºC, zodat er direct kokend water uit de Quooker stroomt. Je kunt dit vergelijking met een thermosfles, alleen is het reservoir op de waterleiding aangesloten. Er is weinig energie nodig om het water op temperatuur te houden, gezien de goede isolering van het reservoir. Hierdoor geniet je van onbeperkt warm water uit de Quooker kraan en kun je direct kokend water op een temperatuur van 100ºC tapen. Als je namelijk heet water gebruikt, wordt dit direct weer aangevuld in het reservoir. Het combi reservoir is verder onderhoudsarm, zodat je er praktisch geen omkijken naar hebt.

Quooker reservoir met Quooker kraan

Om direct te genieten van kokend water, kies je dus voor een combinatie van een kokend water kraan met een reservoir. Het Combi reservoir is leverbaar met verschillende Quooker kranen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Quooker Flex of de Quooker Fusion met het Combi reservoir. Daarnaast zijn er ook combinaties waarbij direct de Quooker Cube voor koel bruisend en gefilterd water geleverd wordt. In onze uitgebreide collectie vind je de beschikbare kranen die samengaan met het Combi reservoir.

Quooker Combi kopen bij Keukenspeciaal.nl

Als je op zoek bent naar een Quooker Combi vind je bij ons een breed aanbod met keuzes. Je kunt een pakket kopen waarbij je naast het Quooker Combi reservoir ook direct een Quooker kraan ontvangt. Zo weet je zeker dat alle onderdelen op elkaar aansluiten. Als je vragen hebt over de kranen of het reservoir, neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag om te zorgen dat je een passende kokendwaterkraan in de keuken kunt (laten) plaatsen. 

Tip! Als je al een warmwaterleiding naar je tappunt hebt, kun je ook kiezen voor de Quooker Combi Plus. Je kiest voor een combi reservoir als er alleen een koudwater toevoer aanwezig is. Als er ook een warmwater toevoer is, kun je het Combi+ reservoir gebruiken. Bekijk hier ons aanbod van dit reservoir.