• Dé Keukenspecialist
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Snelle levering
 • 24/5 bereikbaar

Combi

Als je een Quooker heetwaterkraan gaat gebruiken, heb je naast de kraan ook een reservoir nodig. De Quooker kraan zelf bevindt zich op het aanrecht, maar het Quooker reservoir, wat ook wel de boiler genoemd wordt, bevindt zich in een keukenkast onder het aanrecht. Eén van de type reservoirs waar je uit kunt kiezen is de Quooker Combi. Dit reservoir kan direct 7 liter kokend water geven, of 15 liter warm water op 60°C.

Keukenspeciaal heeft een uitgebreid assortiment in Quooker kranen - met de Quooker combi heb jij direct warm en kokend water. Je hebt alle gemakken die je maar wilt, allemaal in één kraan.

Assortiment Quooker Combi bij Keukenspeciaal.nl

Quooker Combi als keukenboiler

De Quooker combi zal er voor zorgen dat warm water direct met kokend water gecombineerd wordt. De boiler biedt warm en kokend water uit één kraan in combinatie met jouw Quooker Combi reservoir, zoals een Fusion Square of een Fusion Round.

De Quooker Combi is daarmee een zeer goede keuze in plaats van de traditionele keukenboiler. De Quooker Combi is compact en zorgt ervoor dat je niet meer op warm of kokend water hoeft te wachten.


Direct kokend water

Het kokend water uit het Quooker Reservoir wordt direct gemengd met koud water uit de waterleiding. Zo kun je altijd genieten van lekker water op de temperatuur die jij wenst. Je kunt ook kiezen voor meer liters, dit hangt af van de temperatuur waarin je het water wenst te hebben.

Zo profiteer je van direct 7 liter kokend water. Op 60 C levert de Quooker Combi ongeveer 15 liter warm water. En water met een temperatuur van 40 graden daar kun je direct maar liefst 27 liter van tappen. Hoe dan ook, je krijgt altijd direct genoeg water uit de Quooker!

Kenmerken Combi reservoir

Uiteraard laten we je graag weten wat de specificaties van dit prachtige product nu precies zijn. Zo weet je direct wat je kiest.
 • Afmeting: 47 x 20 x 20 cm
 • Opwarmtijd: 20 minuten
 • Vermogen: 2200 W
 • Spanning: 230 V
 • Temperatuurregeling: Thermostatisch
 • Energie-efficiëntieklasse voor waterverwarming: A
 • Energie-efficiëntie voor waterverwarming: 36%
 • Eenvoudig te bedienen met de bedieningsknop


Quooker Combi: Energielabel A

De Quooker Combi is voorzien van een hoog-vacuüm isolatiemantel. Dit betekent dat er amper sprake is van energieverlies.

De boiler heeft daarnaast maar een klein energieverlies in de stand-by stand. De energie efficiëntie is een bepalende factor voor het energielabel dat de producten krijgen.

Producten met hoog energieverlies zullen sneller een lager label krijgen, terwijl producten met een hoge energie efficiëntie zoals de Quooker Combi een hoog label krijgen.

Werking Combi reservoir

Je plaatst de warm en kokend water kraan gewoon op het aanrecht, maar wat doe je dan precies met de Combi boiler? Staat die daar ook?

Nee, het combi reservoir plaats je in een kastje eronder. Zo wordt het water opgewarmd op een temperatuur van 100 graden celcius. En heb jij direct kokend en onbeperkt warm water. De Combi is het beste alternatief ten opzichte van de traditionele keukenboiler.

Veel energie is niet nodig om het water goed op temperatuur te houden. Het Combi reservoir wordt goed geïsoleerd.

Hierdoor kun je zowel zowel koud, warm en kokend water op diverse temperaturen tappen. Wanneer je heet water gebruikt dan wordt dit weer direct aangevuld in het reservoir.

De reservoirs zijn onderhoudsarm, je hebt er nadat hij aangesloten is praktisch geen omkijken meer naar. Dit maakt de Combi tot één van de beste reservoirs van alle producten op de markt.

De reservoirs zijn verder eenvoudig te gebruiken met een bedieningsknop.

Combinatie Quooker kokend water kraan

Uiteraard vertellen we je ook iets meer over de mogelijkheden van de Combi met een Quooker kraan. Er is uiteraard meer dan één optie mogelijk. Daarom gaan we hier graag wat dieper op in.
 

Quooker Cube: Koel, bruisend en gefilterd water

Een kokend water kraan met direct kokend water met een hoeveelheid 7 liter, of direct 27 liter warm water. Dat klinkt uiteraard heel mooi, maar soms kan koel water ook lekker zijn.

Wil je naast kokend water ook kunnen genieten van koel, bruisend en gefilterd water?

Dan is de kokend water kraan goed te combineren met de Quooker Cube. Met de Quooker Cube tap jij altijd direct warm water, kokend water en bruisend water dat gefilterd is.
 

Quooker Fusion

De Quooker Fusion is een 3-in-1 kraan die komt in verschillende uitvoeringen. Zo kun je met de Quooker Fusion kiezen voor de Classic fusion, de Fusion Round en de Fusion Square. Het verschil in de Fusion Round en de Fusion Square don de namen al verraden, de een is een ronde kraan, de ander is een hoekige kraan.
 

Quooker Flex

De Quooker Flex is een 3-in-1 kraan met een flexibele uittrekslang. Uiteraard is de Quooker flex goed beveiligd, hij kan geen water geven uit de kokend water kraan wanneer je aan de slang trekt. Ook hier kun je voor diverse uitvoeringen kiezen, zoals de Quooker Flex chroom. Ook bestaat er de Quooker Flex RVS. De Quooker Flex RVS kan tegen een stootje en gaat aanzienlijk langer mee.

Reservoir aansluiten

Het handige van de montage is dat je het Combi reservoir alleen maar op de koud waterleiding hoeft aan te sluiten. Daarmee is de montage zeer eenvoudig, je hebt geen warm waterleiding nodig en daarmee past het Combi reservoir in ieder huis. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de montage. Of bezoek direct onze pagina met Veelgestelde vragen over de Quooker.

TIP!
Er zijn verschillende soorten boilers beschikbaar. Wanneer je al een waterleiding richting het tappunt hebt, dan is de Combi Plus een goede keuze. Je kiest voor de Combi wanneer er alleen een koud watertoevoer is. Wanneer er ook een warmwater toevoer is dan kun je het Combi Plus reservoir gebruiken.
 

Quooker Combi Plus

Met de Combi Plus geniet jij van onbeperkt warm water. De normale Combi wordt gebruikt wanneer er enkel een toever is voor koud water. Het systeem van de Combi+ zorgt ervoor dat wanneer er warm water bij de mengkraan wordt gevraagd, het mengventiel zorgt voor een vermenging met het water uit het reservoir en water uit de CV.

Combi reservoir kopen bij Keukenspeciaal.nl

Wil jij een kraan die altijd direct kokend en warm water levert? Dan ben jij op zoek naar een nieuwe Quooker kraan bij van Keukenspeciaal! Wij hebben een ruim aanbod met veel keuze, wij hebben alle mogelijkheden die een klant zich kan wensen.

Je kunt kiezen voor een pakket waardoor je naast het Combi reservoir ook direct een kraan van Quooker ontvangt. Zo weet je in ieder geval altijd zeker dat alles wat je besteld ook op elkaar aansluit.

Wanneer je vragen hebt over Quooker producten van Keukenspeciaal, neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij adviseren je maar al te graag om ervoor te zorgen dat jij een passende kraan in jouw keuken kunt plaatsen.

Goede service, snelle verzendtijd en producten van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen, dat is de kracht van Keukenspeciaal.nl!
 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen