0
IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom incl. montage
IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom incl. montage IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom met gratis installatie productfoto 1 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom brochure 1 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom brochure 2 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom brochure 3 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom met gratis installatie productfoto 3 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom incl. montage IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom met gratis installatie productfoto 4 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom met gratis installatie productfoto 5 IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom met gratis installatie productfoto 6

IthoDaalderop Close-In More 4-in-1 kraan Round kraan met 10L boiler chroom incl. montage

€1.249,00 €999,00 Incl BTW
- 20%
Volgende werkdag geleverd
Op voorraad Volgende werkdag geleverd
24/5 whatsapp 06 - 57 57 57 26
Beschrijving

Kies voor de elegante ronde Itho cooker en geniet van het gemak van direct kokend, heet, koud en gezuiverd water.

Voordelen Itho Cooker

  • Je haalt alles uit één kraan: koud, warm, kokend en gezuiverd water
  • Filter kunt je zelf na 2 jaar vervangen
  • Maar liefst 7 jaar garantie
  • Elegante, ronde chroom kraan 
  • Inclusief 10L boiler, voldoende voor een huishouden 

Close-in More Round

IthoDaalderop introduceert het Close-in More kokendwaterpakket. Dit Itho Daalderop More pakket bestaat uit een 10 liter kokend water boiler en een Round 4-in-1-kokendwaterkraan die koud, warm, kokend én gezuiverd water tapt. Het ronde ontwerp van de Itho cooker zorgt voor een elegante uitstraling in de keuken. 

Er is ook een Close-in More Square kraan verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk bij het desbetreffende product alle specificaties.

Gemak met de Round 4-in-1 kraan

Met het Itho Daalderop Close-in More kokendwaterpakket met ronde kraan sla je 4 vliegen in één klap. Je hoeft niet meer te wachten op warm of kokend water uit de keukenkraan. Dat scheelt tijd en geld, werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel. Bovendien tap je direct koud, warm, kokend én gezuiverd water uit de 4-in-1-kraan. Hoe fijn is het om in een handomdraai een kop thee, pasta of soep te maken? Verder is de Round Itho cooker erg gebruiksvriendelijk. Niet alleen in het dagelijkse gebruik, ook in het onderhoud. Het filter kun je, ongeveer elke 2 jaar, makkelijk zelf vervangen. Dit in tegenstelling tot andere merken waar je een monteur voor moet laten komen. Je reinigt de kraan makkelijk met alleen wat zeep en een vochtige doek. Door de kraan na gebruik af te drogen, voorkom je verder kalkafzetting.

Duurzaam

De 10 liter boiler is normaal gesproken meer dan voldoende voor gebruik in een huishouden. Hij kan in het keukenkastje onder het tappunt geplaatst worden en zorgt voor direct kokend, warm of gefilterd water - 7,5 liter kokend water van 100 °C, 20 liter warm water van 55 °C en 30 liter warm water van 40 °C. Kenmerken van de boiler zijn: hoog comfort, laag verbruik en water- en energiebesparend.

Veilig

De Round Itho cooker is uitgerust met touch-bediening en led-indicatie. Hiermee kun je de kraan door één aanraking instellen op de kokend- of gezuiverd waterstand. Verder is de bediening kindveilig, hij is namelijk voorzien van een druk- en draaibeveiliging met elektronische terugslag. Dit zorgt ervoor dat de kokendwaterstraal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Ook is de kraanuitloop zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet wordt. En de ronde 4-in-1 kraan heeft een handige panklaar functie. Je stelt de kraan in op precies 2 liter kokend water. Je hoeft de kraan niet vast te houden en hebt je handen vrij om de pan vast te houden. De kraan stopt automatisch met vullen. 

Heb je vragen over de Itho Cooker met ronde 4-in-1 kraan? Onze experts staan je graag te woord. Neem dus vooral contact met ons op. 

 

Specificaties
Nom. inhoud 10 l
Aansluitvermogen 2,2 - 2,2 kW
Kleur boiler Wit
Bedieningselement 3 grepen
Kraanoppervlakte Verchroomd
Temperatuurkeuze 60 - 100 °C
Met doorkookstand ja
Met signaallamp ja
Met akoestisch kooksignaal nee
Hoogte (vanaf midden wateraansluiting) 452 mm
Breedte 300 mm
Diepte 285 mm
Gewicht 10 kg
Bekijk alle productspecificaties van de Itho Cooker met ronde kraan. 
Bekijk zelf hoe makkelijk het is om de Close-in More 4-in-1 Round kraan te installeren.

Extra info
Productserie: More
Artikelcode leverancier: 03-00119
GTIN Nummer: 8713418039174
Garantie Alle producten die Keukenspeciaal.nl via de webwinkel verkoopt hebben een geldige fabrieksgarantie.

Wilt u de garantietermijn van een specifieke fabrikant weten? Bel of mail ons gerust even!

Mocht U van de garantie gebruik willen maken, dan kunt U een mail sturen met factuur en de klachtomschrijving. Binnen 1 werkdag heeft u van ons een reactie terug.

Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit.
Bijbehorende artikelen speciaal voor jou
Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.