0

De prijs van een Quooker

De Quooker kokend water kraan in gebruik

Op deze pagina worden de volgende onderwerpen behandeld.
  • Wat kost een Quooker?
  • Quooker boiler prijs
  • Quooker kraan prijs
  • Goedkoopste Quooker
  • Meest verkochte Quooker

Wat kost een Quooker?

Op Keukenspeciaal kost een Quooker tussen de €775 en €3.000 (Quooker hanteert adviesprijzen tussen de €1000 tot €3500). De prijs van een Quooker wordt bepaald door de situatie waar hij gebruikt gaat worden in combinatie met uw voorkeuren. Ten eerste bepaalt de aanwezige waterleiding het type boiler dat gekozen moet worden. U kunt naast de Quooker boiler de Quooker Cube toevoegen zodat u naast kokend water ook koel bruisend en gefilterd water tot uw beschikking heeft. Ten tweede bepalen uw voorkeuren vervolgens welk type kraan gekozen wordt. En welke kleur, stijl en uitloop de kraan heeft. Al deze aspecten samen bepalen het antwoord op de vraag 'Wat kost een Quooker?'.

De kosten van een Quooker worden bepaald door:
  • Quooker boiler(s)
  • Quooker kraan

Quooker boiler prijs

De PRO3 is de Quooker boiler met de laagste prijs en de Cube heeft de hoogste prijs. Dit is in principe niks meer dan logisch. De PRO3 boiler heeft namelijk de kleinste inhoud en de Quooker Cube is een speciale Quooker boiler die zorgt dat uw kraan ook koel bruisend en gefilterd water levert. Om de prijs van uw Quooker boiler te bepalen, moeten we eerst weten wat uw situatie is. Oftewel op wat voor soort leiding gaat de Quooker boiler aangesloten worden. En wilt u ook koel bruisend en gefilterd water? Met de keuzetabel onderaan deze pagina kunnen we bepalen welke Quooker boiler(s) geschikt is voor uw situatie.

Quooker boiler met de laagste prijs:
  • PRO3

Quooker kraan prijs

De prijs van een Quooker kraan wordt bepaald door uw voorkeuren. Wilt u een 3 in 1 kraan of wilt u een losse kokendwaterkraan?
 

Quooker 3 in 1 kraan

Een 3 in 1 kraan van Quooker is een keukenkraan die zowel kokend water als warm en koud water levert. Quooker biedt twee verschillende soorten 3 in 1 kranen aan. De eerste optie is Quooker Fusion, de meest verkochte Quooker kraan. De Quooker Fusion is als enige Quooker kraan verkrijgbaar in het zwart en goud. De andere optie is Quooker Flex, de enige Quooker kraan met een uittrekslang. De Quooker 3 in 1 kranen hebben een vergelijkbare prijs.
 

Losse kokend water kraan van Quooker

Een losse kokend water kraan van Quooker wordt apart gebruikt naast de normale keukenmengkraan. Zoals de naam al zegt, geeft een losse kokend water kraan enkel kokend water. De eerste optie is de Quooker Nordic Twintaps, een set met een losse kokend water kraan van Quooker en losse mengkraan die ook van Quooker is. De andere optie is de Quooker Nordic Single Tap, een losse kokend water kraan van Quooker die u kunt combineren met uw eigen mengkraan. De Nordic Single Tap is de goedkoopste optie. Dit is logisch want dit is één losse kokend water kraan van Quooker in plaats van een set met een kokend water- én mengkraan of een 3 in 1 kraan.

Quooker kraan met de laagste prijs:
Prijs Quooker is afhankelijk van de soort Quooker

Goedkoopste Quooker

De goedkoopste Quooker is de Nordic Single Tap in het chroom met PRO3 boiler. De Nordic Single Tap kraan is verkrijgbaar met een ronde- (Round) en rechte/haakse (Square) uitloop. Helaas is de goedkoopste Quooker niet in elke situatie toepasbaar. Als u alleen een koudwaterleiding heeft of de warmwaterleiding tot de kraan langer is dan 6 meter, dan is de COMBI (koudwaterleiding) of COMBI+ (warmwaterleiding >6m) geschikt voor u, zie keuzetabel onderaan de pagina voor meer informatie. De keuze van de Quooker boiler staat zo goed als vast, maar de prijs van een Quooker kunt u wel beïnvloeden met de keuze van uw Quooker kraan. De Nordic Single Tap is de goedkoopste Quooker kraan. En onder de Single Taps is de moderne uitvoering (dus niet klassiek) in chrome kleur de goedkoopste Quooker.

Goedkoopste Quooker:

Meest verkochte Quooker

De meest verkochte Quooker is Quooker Fusion. Als u niet perse op zoek bent naar de goedkoopste Quooker, is de Quooker Fusion een hele goede optie. De meest verkochte Quooker levert zowel kokend water als koud- en warm water. Met een eenvoudig te bedienen draai-en-druk systeem kunt u schakelen tussen de verschillende temperaturen.

Meest verkochte Quooker:
Wij begrijpen het helemaal als u nog met een paar vragen zit. Hoe werkt een Quooker nu eigenlijk precies? Of wilt u meer weten over het energieverbruik van een Quooker. Als Quooker specialist helpen wij u graag verder. Bel nu met 073 6121855 of stuur een e-mail en wij beantwoorden uw vragen.

Of bekijk eens de veelgestelde vragen over Quooker of onze Quooker pagina voor meer informatie.


 
Met de keuzetabel bepaalt u welke Quooker boiler geschikt is voor uw situatie