• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Is er een Quooker alternatief?

Quooker is voor veel mensen het meest bekende merk als het gaat om kokend water kranen. Maar is dit nu het enige merk voor een kokend water kraan? Nee, er zijn zeker ook Quooker alternatieven verkrijgbaar. Eén daarvan is de Itho Daalderop heet water kraan. Dit Nederlandse merk levert een uitstekend quooker alternatief met een strak design, inclusief boiler. En bij Keukenspeciaal.nl zelfs met gratis installatie. 

alternatief quooker itho daalderop

Quooker alternatief met 4 in 1 kraan 

Om het succesproduct van Quooker te evenaren, moet een fabrikant van goede huize komen. Itho Daalderop komt met een echt quooker alternatief. De 4 in 1 kraan met een ronde chrome kraan of een RVS square kraan is een product wat een duidelijke meerwaarde in uw keuken biedt. Met deze kokend water kraan tapt u niet alleen koud, warm en kokend water, ook kunt u gefilterd water gelijk uit de kraan krijgen. Verder heeft de kraan een elegant uiterlijk, waardoor hij mooi in elke keuken zal staan. 

Itho Daalderop als alternatief voor Quooker

Het quooker alternatief van Itho Daalderop wordt standaard met een 10 liter boiler geleverd. U  kunt deze handig in een keukenkastje onder het tappunt plaatsen. Zo geniet u met deze kokend water kraan direct van kokend, warm, koud of gefilterd water. Een ander pluspunt van dit alternatief voor een quooker is de LED-indicatie naast de bedieningsknop. Zo ziet u duidelijk wat voor soort water u uit de kraan krijgt. Dat maakt het gebruik erg gemakkelijk. Verder is de bediening voorzien van een kindvriendelijk mechanisme en de automatische regeling zorgt ervoor dat straal met kokend water direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. 

Bij Keukenspeciaal.nl bieden we ook de kokend water kranen van het merk Grohe als quooker alternatief. U kunt de verschillende opties in onze webshop bekeken en zo zelf kiezen welke kokend water kraan het best bij uw wensen, in uw keuken en bij uw budget past. Als u vragen heeft over de kokend water kranen, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.  

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen