0

Quooker Flex

Quooker Flex heeft een uittrekslang (Pull-out), waardoor onder andere afwassen een stuk eenvoudiger wordt. Met de 100% veilige uittrekslang kunt u ook makkelijk uw groenten schoon spoelen of tijdens een feestje snel meerdere drankjes tegelijk maken. Net zoals alle andere Quooker kranen produceert de Flex kraan: koud, warm én kokend water. Het product wordt geleverd met een Quooker reservoir naar keuze.
 

Op zoek naar een kraan die uw leven een stuk makkelijker maakt? Dan hebben wij het antwoord!

De uittrekslang van Quooker Flex zorgt voor de extra flexibiliteit waardoor u overal bij kunt. 
 

De Pull-out kraan van Quooker heeft een kokendwaterstop waardoor het gebruik van de uittrekslang helemaal veilig is, zodra u gebruik maakt van de uittrekslang komt er geen kokend water meer uit de kraan. De uittrekslang is voor koud en warm water. De uitloop van de kraan is 270°C draaibaar, maar doordat de uitloop dubbelwandig is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw vingers zult verbranden als u kokend water aan het tappen bent en de uitloop wilt draaien. Verder kunt u met de kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop direct schakelen tussen koud, warm en kokend water. Keukenspeciaal.nl biedt Quooker Flex aan in chroom en roestvrij staal. De werking van een Quooker is volledig veilig voor u en uw gezin!

Als u de Flex kraan combineert met Quooker Cube, kunt u ook koel bruisend (prik) en gefilterd drinkwater tappen. In dit geval kunt u binnen enkele seconden een lekker glas fris water, limonade of zelfs cocktails maken. Quooker Flex heeft een oplichtende lichtring die aangeeft welk water u aan het tappen bent, rood voor kokendwater en blauw voor koel bruisend water. Ontdek nu de toepassingen van een Quooker! En voegt u ook een Quooker Nordic zeepdispenser toe, dan is uw Quooker set helemaal compleet.

Bent u benieuwd hoe Quooker Flex in uw huis staat? Download dan nu de Quooker Augmented Reality app voor levensecht beeld!


Let op: Quooker Flex is alleen met ronde uitloop in moderne stijl verkrijgbaar. Wilt u meer weten over Quooker Flex scroll dan naar beneden voor foto's en video's!

 

 

Quooker Flex chroom

Quooker Flex roestvrij staal

Productfoto Quooker Flex chroom Productfoto Quooker Flex roestvrij staal (RVS)
Kopen button om door te gaan naar Quooker Flex chroom Kopen button om door te gaan naar Quooker Flex RVS
 

 

Maak uw spoelbak en vaat gemakkelijk schoon

Met Quooker Flex maakt u uw spoelbak gemakkelijk en snel schoon

 

Met de uittrekslang kunt u overal bij

 

Direct kokend water

Sfeerfoto Quooker Flex is zeer flexibel en vergroot bereik
 
Sfeerfoto Quooker Flex ook direct kokend water


 

Waarom zou ik een Quooker Flex kraan kopen? 

De kokendwaterstop (veiligheid Quooker Flex)
Quooker biedt een ruim assortiment aan apparatuur aan. Een Quooker set bestaat uit een Quooker kraan en minstens één reservoir. U kunt uw set compleet maken door Quooker Cube toe te voegen aan uw set. Keukenspeciaal.nl begrijpt het helemaal als u door het ruime assortiment niet goed kunt bepalen welke Quooker set het beste bij uw situatie past. Daarom bieden wij de Quooker snelkeuzehulp aan:

 

Button om door te gaan naar Quooker Flex keuzehulp 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

 

Wat is de prijs van een Quooker Flex ?

Keukenspeciaal.nl biedt Quooker Flex aan vanaf €932,10.
 

Kan ik mijn huidige Quookerkraan vervangen door een Quooker Flex?

Om Quooker Flex veilig te kunnen gebruiken, moet er bepaalde software worden geprogrammeerd in uw reservoir. U kunt dus niet zelf zomaar uw huidige Quookerkraan vervangen door Quooker Flex. Neem gerust contact met ons op als u meer vragen hierover heeft.
 

Welke modellen heeft Quooker Flex?

Quooker Flex wordt alleen aangeboden met ronde uitloop (Round) in moderne stijl. De Flex kraan is verkrijbaar in de kleuren: chroom en roestvrij staal (RVS).
 

Komt er kokend water uit de uittrekslang?

Quooker Flex heeft een kokendwaterstop. Deze zorgt ervoor dat er geen kokendwater meer uit de kraan komt zodra u gebruik maakt van de uittrekslang. Zie bovenstaand een video over de kokendwaterstop.
 

Kan ik Quooker Flex werkend zien?

U kunt Quooker Flex werkend zien in bovenstaande video's.