0

Quooker Flex roestvrij staal

Quooker Flex is alleen verkrijgbaar met een ronde uitloop. De Flex kraan heeft een uittrekslang waarmee u overal bij kunt. De uittrekslang bevat een kokendwaterstop waardoor het gebruik helemaal veilig is. Het product heeft een dubbel-druk-draai bedieningsknop en een dubbelwandige uitloop die 270°C draaibaar is. De werking van een Quooker is dus volledig veilig voor u en uw gezin!
Quooker biedt een ruim assortiment aan apparatuur aan. Quooker Flex wordt standaard geleverd met een energiezuinig reservoir naar keuze. U kunt kiezen tussen het PRO3-, COMBI- of COMBI+ reservoir. Om uw Quooker set compleet te maken kunt u Quooker Cube toevoegen aan uw set. Hierdoor heeft u niet alleen altijd direct een kopje thee, maar ook een lekker glas bruisend of gefilterd water. Ontdek nu de toepassingen van een Quooker! Bekijk ook de bijpassende Quooker Nordic zeepdispensers.

Bent u benieuwd hoe Quooker Flex in uw huis staat? Download dan nu de Quooker Augmented Reality app voor levensecht beeld!Button om naar de Quooker keuzehulp te gaan