• Dé Keukenspecialist
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Snelle levering
 • 24/5 bereikbaar

Quooker Nordic zeepdispensers

Met de door Quooker ontwikkelde zeepdispensers maakt u uw Quooker set helemaal compleet. De Quooker Nordic zeepdispenser plaatst u naast uw kraan en kan op vergelijkbare wijze als de kraan worden gemonteerd. Quooker Nordic zeepdispensers zijn verkrijgbaar in steel, chroom, roestvrij staal, zwart en goud. Het product heeft een inhoud van 500 ml en is van bovenaf navulbaar. De uitloop is 83 mm.
Quooker Nordic zeepdispensers worden dus in steel, chroom, roestvrij staal (RVS), zwart en goud aangeboden. U kunt de Quooker Nordic zeepdispenser perfect combineren met uw Quooker kraan. Als u bijvoorbeeld een Quooker Flex heeft, kunt u deze mooi combineren met een chrome of RVS zeepdispenser. Maar als u een zwarte Quooker Fusion heeft, kunt u deze weer perfect combineren met een zwarte zeepdispenser. Ook staan de bijpassende Quooker Nordic zeepdispensers super goed bij de chrome en RVS Quooker Nordic Twintaps of Quooker Nordic Single Taps. Natuurlijk kunt u Quooker Nordic zeepdispensers ook uitstekend combineren met een kraan die niet van Quooker is.

Sfeerfoto van een Quooker zeepdispenser

Quooker Nordic zeepdispensers zijn ook duurzaam. Als de 500 ml zeep op is, kunt u de Quooker Nordic zeepdispenser eenvoudig van bovenaf bijvullen. Hierdoor worden plastic flacons overbodig. Een Quooker Nordic zeepdispenser is ook eenvoudig met één hand te bedienen. Het product heeft volledig metalen binnenwerk en is de eerste gelagarde zeeppomp.

Montage

De Quooker Nordic zeepdispenser monteert u naast uw kraan. De montage van de Quooker Nordic zeepdispenser is vergelijkbaar met de montage van een kraan. Er moet eerst een montagegat van 25 mm worden gemaakt. Het aanrechtblad mag een maximale bladdikte van 50 mm hebben. Duw vervolgens de Quooker Nordic zeepdispenser door het montagegat en bevestig de flacon. Zet nu de Quooker Nordic zeepdispenser in de gewenste stand en draai de messing moer vast. Dan moeten alleen nog de schroeven vastgedraaid worden en we zijn klaar. Bekijk nu de maattekening voor alle afmetingen.
 
Moer vastdraaien Schroeven vastdraaien
De moer van Quooker dispenser vastdraaien De schroeven van Quooker dispenser vastdraaien
 

Vind nu uw Quooker Nordic zeepdispenser

U weet nu dat er altijd een Quooker Nordic zeepdispenser is die perfect bij uw kraan past. Ook bent u op de hoogte van de duurzaamheid van het product en weet u hoe eenvoudig hij te bedienen en bij te vullen is. U heeft ook gelezen hoe de Quooker Nordic zeepdispenser gemonteerd kan worden.

Dus nu vraagt u zich waarschijnlijk alleen nog af, waarom zou ik op Keukenspeciaal.nl kopen?

Dat heeft meerdere redenen. Wij bieden u gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en u kunt gratis retourneren. Het product wordt snel geleverd en u maakt gebruik van veilige betaalopties. En zeker niet te vergeten, wij kunnen u tijdens elke stap van deskundig advies voorzien, van de aankoop tot aan de montage en verder. Twijfelen is dus niet meer nodig, vind nu de perfecte Quooker Nordic zeepdispenser voor u!
 
 Kleur Chroom RVS Zwart Goud
 Productfoto Productfoto van Quooker zeepdispenser chroom Productfoto van Quooker zeepdispenser RVS Productfoto van Quooker zeepdispenser zwart Productfoto van Quooker zeepdispenser goud
 Bijpassende kranen
 
 • Quooker Flex
 • Quooker Fusion
 • Quooker Nordic Twintaps
 • Quooker Nordic Single Taps
 
 • Quooker Flex
 • Quooker Fusion
 • Quooker Nordic Twintaps
 • Quooker Nordic Single Taps
 • Quooker Fusion
 • Quooker Fusion
Keukenspeciaal logo
Klik & bekijk nu de chrome versie
 

Klik & bekijk nu de RVS versie
 

Klik & bekijk nu de zwarte versie
 

Klik & bekijk nu de goude versie
 

 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen