• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Quooker Flex

Wat de Quooker Flex uniek maakt is dat hij een uittrekslang heeft, voor meer bereik. De Flex is een kokendwaterkraan en een mengkraan in één. Je kunt hiermee zowel koud, warm én kokend stromend water tappen. De uittrekslang helpt om bijvoorbeeld makkelijk je groenten schoon te maken en snel meerdere drankjes tegelijkertijd te maken. Ook wordt het afwassen een stuk eenvoudiger doordat je overal bij kunt. De Flex kokendwaterkraan is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook wordt er een Quooker reservoir naar keuze bij geleverd. Bekijk ons uitgebreide assortiment. 

Op zoek naar een kraan die je leven een stuk makkelijker maakt? Wij hebben het antwoord: de Quooker Flex

De Quooker Flex beschikt over een uittrekslang voor extra flexibiliteit. Zo kun je overal bij komen en schoonspoelen. Je kunt bijvoorbeeld diverse glazen achter elkaar vullen als je deze op je aanrecht zet. Ook is die grote emmer die niet onder de kraan past snel gevuld door gebruik te maken van de uittrekslang. Deze kokend water kraan is verkrijgbaar in Chroom, Roestvrijstaal en Zwart. En de werking van de Flex kokendwaterkraan is geheel veilig voor jou en je gezin!

Waarom de Quooker Flex?

  • De Quooker Flex is een mengkraan en kokend water kraan in één - hij kan warm, koud en kokend water geven
  • Je geniet van een flexibele uittrekslang voor meer bereik
  • Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Chroom, RVS, Zwart
  • Hij kan aangesloten worden op de Quooker CUBE zodat je ook bruisend en gefilterd water kunt tappen

Veilig in gebruik

De Quooker Flex heeft een kraanuitloop die 270 graden draaibaar is. En een soepele uittrekslang voor warm als koud water. Goed om te weten! Je kunt nooit heet water tappen als je de uittrekslang uitgetrokken hebt. Hij beschikt namelijk over een speciale kokendwaterstop. Dit zorgt ervoor dat de Quooker Flex veilig in gebruik is. Verder heeft de kraan een dubbel-druk-draai bedieningsknop. Dit is een (kind)veilige knop met kartels voor extra grip. Hiermee kun je direct schakelen tussen koud, warm en water op kook temperatuur.

De Quooker Flex heeft verder een veilige dubbelwandige uitloop. Deze wordt niet te heet mocht je hem vastpakken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je vingers zult verbranden als je de uitloopt wilt draaien terwijl je kokend water aan het tappen bent. Ook is de waterstraal druppelvormig in plaats van een massieve waterstraal. Zo worden er geen verbrandingen veroorzaakt. De verschillende veiligheidskenmerken zorgen ervoor dat de Quooker Flex betrouwbaar in gebruik is.

Reservoirs bij de kokend water kranen

Je kunt bij je vertrouwde Quooker zelf het bijgeleverde reservoir selecteren. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie met een Quooker combi reservoir of juist met een Quooker Combi + reservoir. Afhankelijk van het model dat je kiest, geniet van direct van meer liter (onbeperkt) warm water op temperatuur. Naast natuurlijk warm en koud water.

Wat is het verschil tussen de diverse modellen?

Naast een Flex warm en kokend water kraan, kun je ook kiezen voor een Quooker Fusion. Ook hiermee geniet je uit één kraan van warm en koud water. De Flex heeft een flexibele uittrekslang, deze heeft de Fusion niet.

Combineer de Quooker Flex met de Quooker CUBE

Quooker biedt een ruim assortiment aan apparatuur aan. Een Quooker set bestaat uit een Quooker kraan en minstens één reservoir. Je kunt zelf het type reservoir voor bij het product dat je gaat bestellen selecteren. Je kunt de set compleet maken door Quooker Cube toe te voegen. Als je de Flex kraan combineert met Quooker Cube, kun je ook koel bruisend (prik) en gefilterd drinkwater tappen. In dit geval maak je binnen enkele seconden een lekker glas fris water, limonade of zelfs cocktails. Quooker Flex heeft een oplichtende lichtring die aangeeft welk water je aan het tappen bent: rood voor kokend water en blauw voor koel bruisend water.

Ben je benieuwd hoe Quooker Flex in uw huis staat? Download dan nu de Quooker Augmented Reality App voor levensecht beeld!

Keukenspeciaal.nl begrijpt het helemaal als je door het ruime assortiment niet goed kunt bepalen welke Quooker set het beste bij jouw situatie past. Daarom bieden wij de Quooker snelkeuzehulp aan. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met ons team van experts die je direct van advies kunnen voorzien.

Button om door te gaan naar Quooker Flex keuzehulp

Quooker Flex in beeld

Wil je meer weten over Quooker Flex? Scroll dan naar beneden voor foto's en video's!

 

Quooker Flex chroom

Quooker Flex roestvrij staal

Productfoto Quooker Flex chroom Productfoto Quooker Flex roestvrij staal (RVS)
Kopen button om door te gaan naar Quooker Flex chroom Kopen button om door te gaan naar Quooker Flex RVS
 

 

Maak je spoelbak en vaat gemakkelijk schoon

Met Quooker Flex maakt u uw spoelbak gemakkelijk en snel schoon

 

Met de uittrekslang kun je overal bij

 

Direct kokend water

Sfeerfoto Quooker Flex is zeer flexibel en vergroot bereik
 
Sfeerfoto Quooker Flex ook direct kokend water


 

Waarom zou ik een Quooker Flex kraan kopen? 

De kokendwaterstop (veiligheid Quooker Flex)

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

 

Wat is de prijs van een Quooker Flex ?

Keukenspeciaal.nl biedt Quooker Flex aan vanaf een prijs die iets hoger ligt dan €960,00. 
 

Kan ik mijn huidige Quookerkraan vervangen door een Quooker Flex?

Om Quooker Flex veilig te kunnen gebruiken, moet er bepaalde software worden geprogrammeerd in het reservoir. Je kunt dus niet zelf zomaar jouw huidige Quookerkraan vervangen door Quooker Flex. Neem gerust contact met ons op als je meer vragen hierover heeft. 
 

Is de Quooker Flex verkrijgbaar in verschillende finishes?

Quooker Flex wordt aangeboden in diverse uitvoeringen: met ronde uitloop (Round) in moderne stijl en met een square uitloop. De Flex kraan is verkrijbaar in de kleuren: chroom, roestvrij staal (RVS) en zwart.
 

Komt er kokend water uit de uittrekslang?

Quooker Flex heeft een kokendwaterstop. Deze zorgt ervoor dat er geen kokendwater meer uit de kraan komt zodra je gebruik maakt van de uittrekslang. Zie bovenstaand een video over de kokendwaterstop.
 

Kan ik Quooker Flex werkend zien?

Met de video's en foto's op onze pagina laten wij een zo goed mogelijk beeld van de Quooker Flex in werking zien. 


Hoe kan ik een Quooker Flex installeren? 

Je kunt zelf een Quooker Flex installeren, deze wordt namelijk met uitgebreide handleiding geleverd. Als je liever hebt dat een monteur jouw Quooker Flex installeert, kan je dit ook door Keukenspeciaal.nl laten verzorgen. 


Kan ik mijn huidige kokendwaterkraan vervangen?

Geniet je nu al van een kokendwaterkraan en wil je je bestaande (Quooker) kraan vervangen door een nieuw model? Dan is dat natuurlijk geen één probleem. Je moet alleen even rekening houden met de opening van het kraangat en welke waterleiding je nodig hebt om het reservoir op aan te sluiten. Alleen een koudwaterleiding of juist een warmwaterleiding?

Bekijk hier ook onze uitgebreide Veelgestelde Vragen met antwoorden over de Quooker. 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen