• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Reginox

Reginox is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van hoogwaardige spoelbakken en kranen van roestvrijstaal. Alhoewel ze vele vestigingen over de hele wereld heeft, wordt al het materiaal ontworpen en gemaakt in Rijssen. Gemiddeld produceert zij zo’n 500.000 spoelbakken per jaar. En dat op een verantwoorde manier. Waarbij gebruik wordt gemaakt van vooruitstrevende productietechnieken met innovatieve producten als resultaat. Met de producten van Reginox creëer je jouw droomkeuken. 

Ontdek Reginox

 
 

Kies uit verschillende montagestijlen

Reginox werkt met spoelbakken van RVS die ingedeeld kunnen worden in drie montagemethoden. Dit geeft aan hoe de spoelbak in het werkblad wordt verwerkt. Je hebt de keuze uit onderbouw, vlakbouw en opbouw. Bij onderbouw spoelbakken verzinkt de spoelbak als het ware in je aanrecht en heb je geen opstaande rand. Het bruikbare oppervlakte van het werkblad wordt hiermee vergroot. Bij vlakbouw lopen de rand van de spoelbak en het werkblad naadloos in elkaar over, waardoor je beide makkelijk kunt reinigen. Bij opbouw wordt de spoelbak op het werkblad gemonteerd. En de rand van de spoelbak ligt op het werkblad. 
 

Ruime keuze uit verschillende modellen spoelbakken bij Reginox

Naast de verschillende montagestijlen, heb je bij Reginox ook keuze uit verschillende vormen. Deze variëren van rechthoekig tot rond en passen in elke keuken. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen welke kleur het beste bij jou in de smaak valt. Kies je voor klassiek RVS of geef je de voorkeur aan zwart of koper? Sommige spoelbakken hebben een strakke en moderne afwerking, terwijl andere spoelbakken meer geschikt zijn voor landelijke keukens. En natuurlijk biedt Reginox de keuze uit verschillende maten spoelbakken. Of je nu een enkele of bijvoorbeeld een dubbele spoelbak wenst, in het uitgebreide assortiment vind je het allemaal. En elke spoelbak wordt standaard met een korfplug (zeefje/stop) geleverd.  

Voor iedere spoelbak een Reginox keukenkraan

Met alleen een nieuwe spoelbak ben je er nog niet natuurlijk. Voor elke spoelbak is er ook een passende keukenkraan beschikbaar. Aan jou de keuze welke sfeer je wilt creëren in je keuken. Voor het fabriceren van deze keukenkranen worden de beste materialen en technieken gebruikt. Naast dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn, worden de keukenkranen ook geleverd in de mooiste designs. Ook deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren die passend zijn bij de spoelbak van jouw keuze.

Verantwoorde productie

Wie een product koopt van Reginox doet dat niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het milieu. Want ook daar hebben ze bij deze fabrikant over nagedacht. Bij het produceren van de diverse spoelbakken en kranen, maakt zij voor 80% gebruik van gerecycled staal. En ook het hout dat gebruikt wordt in de werkbladen komt alleen nog maar uit verantwoord beheerde bossen. Zelfs het kartonnen verpakkingsmateriaal bestaat uit 80% uit gerecycled materiaal.

De garantie van Reginox

Een Reginox spoelunit koop je met een levenslange garantie. Deze levenslange garantie krijg je op alle RVS producten van Reginox. De kranen worden geleverd met een garantie van vijf jaar. Het is natuurlijk wel van belang dat je de producten goed onderhoud met de juiste middelen. Voor het schoonmaken van een RVS spoelunit is het voldoende om dit met schoon water te doen en eventueel met zacht zeep. Mocht er echt een aanslag op zitten, dan kun je ook gebruik maken van een vloeibaar schoonmaakmiddel.
 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen