• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Reginox korfplug

Reginox spoelbakken worden geleverd met een korfplug (zeefje/stop). Mocht bijvoorbeeld het rubbertje of stiftje in jouw zeefje kapot zijn gegaan, dan kun je op Keukenspeciaal.nl een nieuwe bestellen. Keukenspeciaal.nl biedt verschillende korfplugs aan. Je kunt de productfoto's van de korfplugs vergelijken met jouw huidige korfplug en zo bepalen welke bij de spoelunit past. Mocht je er niet uit komen, neem dan gerust contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

Reginox korfplug kopen

Als het zeefje of de stop in jouw spoelbak niet meer werkt, wil je natuurlijk snel een nieuwe korfplug bestellen. Zo zorg je dat je de spoelbak naar behoren kunt gebruiken. Alleen zijn zeefjes en stops niet universeel. Iedere spoelbak en afvoerset heeft een eigen afsluiting. Als je op zoek bent naar een reginox spoelbak korfplug vind je een uitgebreide collectie bij Keukenspeciaal.nl. We vertellen ook graag hoe je zorgt dat je een passende korfplug bestelt. 

Kies de juiste Reginox korfplug

Als je je huidige korfplug nog hebt, kun je deze vergelijken met het aanbod op onze website. Kijk vooral goed naar de onderkant. Je zult zien dat de korfplugs daar uniek zijn. Het ronde zwarte rubber, de kern waar het rubber omheen zit en het model van het staafje zijn verschillend per model. In principe zul je snel de juiste korfplug moeten vinden. Je kunt deze dan direct makkelijk online bestellen. Wij zorgen ervoor dat deze snel bij je bezorgd wordt. Je kunt trouwens alleen complete korfplugs bestellen, niet los de rubbers en staafjes. 

Advies over de korfplug Reginox

Mocht je niet direct jouw korfplug Reginox in ons assortiment kunnen vinden, of twijfel je aan je keuze? Dan kun je contact met ons opnemen. Als je ons een foto van de boven- en onderkant van jouw korfplug sturen en een foto van de spoelbak. Zo kijken we graag mee welke Reginox korfplug je nodig hebt. Als je ons advies hebt ontvangen, kun je ook online je bestelling verder afronden. Mocht de korfplug die je nodig hebt niet meer leverbaar zijn, dan bieden we je graag een complete afvoerset inclusief zeefje aan. 

Korfplug Reginox kwijt?

Het kan ook voorkomen dat je de korfplug van jouw spoelbak kwijt bent geraakt. Om je verder te helpen ontvangen we graag foto´s van je Reginox spoelbak. Hierbij is het belangrijk dat je aangeeft hoe oud je spoelbak is. Je kunt onderaan je spoelbak een oranje productie sticker vinden waarop het jaartal en de productieweek staan. Wij doen met de foto’s ons best om je de juiste korfplug aan te raden. Aangezien we deze niet met de huidige Reginox korfplug kunnen vergelijken, is dit soms een lastige klus. Vooral bij oudere modellen. Als we niet de juiste korfplug kunnen adviseren, zullen we je ook een aanbieden dat je een complete afvoerset inclusief korfplug kunt bestellen. 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen