• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Reginox New York

De Reginox New York spoelbakken serie biedt een uitgebreide keuze in enkele, anderhalve en dubbele spoelbakken. Zo vind je in deze serie zowel vierkante als rechthoekige spoelunits. De meeste Reginox New York spoelbakken zijn gemaakt van roestvrij staal, al vind je ook enkele modellen in de kleur zwart. En door de levenslange garantie hoef je je nergens zorgen om te maken en kun je in alle comfort genieten van de keuken!  

Unieke Reginox New York spoelbakken

Het lied ´It’s up to you, New York, New York’ zal vele mensen bekend in de oren klinken. New York wordt door velen gezien als de hoofdstad die toonaangevend is in stijl, luxe en comfort. En deze kenmerken zie je dan ook zeker terug in de spoelbakken uit de Reginox New York serie. Deze design spoelbakken hebben een strakke vormgeving. Dit komt mede doordat de spoelbakken zijn diepgetrokken zonder enige las- en vouwnaden. De uitvoering van de Reginox New York spoelbakken zorgt ervoor dat ze hygiënisch, duurzaam en makkelijk in onderhoud zijn.

Je kunt de Reginox New York spoelbakken uitstekend combineren met Reginox keukenkranen!

Sfeerfoto Reginox New York spoelbakken

Montage mogelijkheden Reginox New York spoelbakken

Een spoelbak kan op verschillende manieren in het werkblad gemonteerd worden. De spoelbakken uit de Reginox New York serie zijn voornamelijk geschikt voor vlakbouw. Hierbij vormen de rand van de spoelunit en het werkblad een geheel. De spoelbak wordt namelijk vlak in het werkblad gemonteerd. Je kunt het werkblad goed reinigen, omdat de rand van de Reginox New York spoelbak en het werkblad naadloos in elkaar overlopen. Dit zorgt ervoor dat deze inbouwmethode erg hygiënisch en strak is. Je kunt een vlakbouw spoelbak voornamelijk gebruiken in werkbladen van HPL multiplex, hout, composietmaterialen of graniet.

Een enkele spoelbak uit de Reginox New York serie is ook geschikt voor vlakopbouw. Hierbij rust de vlakke rand van de spoelbak op het werkblad. En als onderbouw, waarbij de spoelbak onder of halverwege het niveau van het werkblad wordt gemonteerd. Ook deze methode is makkelijk om schoon te houden, aangezien de spoelunit onder het niveau van het werkblad wordt geplaatst. 

Keuze uit kastmaten

Bij het kiezen van een nieuwe spoelbak uit de Reginox New York serie vind je spoelbakken met verschillende kastmaten in het assortiment. Deze maat geeft de maat van de onderkast aan waar de spoelbak inkomt. Hierbij kijk je trouwens alleen naar de maat van de spoelunit. Er zijn kastmaten van bijvoorbeeld 40cm, 50cm en 100cm beschikbaar. Zo vind je altijd een spoelbak voor jouw kastmaat. 
 

Waarom kiezen voor een vlakbouw
Reginox New York spoelbak? 


 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen