• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Reginox Miami

De spoelbakken uit de Reginox Miami serie zijn een blikvanger in de keuken. Ze worden uitgevoerd in de kleuren copper, gold en gun metal. De Reginox Miami spoelbakken sluiten geheel aan bij de trend om kleur in de keuken te gebruiken. Er zijn verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Kies jouw nieuwe spoelbak en geniet van een sprankelende keuken! 

Reginox Miami spoelbakken 

Voor het ontwerp en uiterlijk van de Reginox Miami spoelbakken heeft de stijlvolle plaats South Beach in Miami als inspiratie gediend. Hier geniet je in comfort in een kleurrijke omgeving. En dat komt terug in de spoelbakken uit deze serie. Het stijlvolle design biedt een verrijking voor iedere keuken. 

Kenmerken Reginox Miami

Roestvrijstalen spoelbakken

De Reginox Miami spoelbakken zijn gemaakt van RVS. Reginox biedt een levenslange garantie op roestvrijstalen spoelbakken, zodat je je verder nergens zorgen om hoeft te maken. De Miami serie biedt vierkante en rechthoekige spoelunits. Ze zijn hygiënisch, duurzaam en makkelijk in onderhoud. 

Maten

Je kunt kiezen uit verschillende maten voor een Reginox Miami spoelbak. Bij het kiezen moet je ook rekening houden met de kastmaat - de maat van de kast waarin de spoelbak geplaatst wordt. De spoelbakken zijn met verschillende kastmaten verkrijgbaar, zodat je zelf kunt kijken wat het beste in jouw keuken past. 

Inbouwmethode

De Reginox Miami spoelbakken worden via de vlakbouw inbouwmethode geplaatst. Hierbij vormen de rand van de spoelbak en het werkblad één geheel. Doordat ze naadloos in elkaar overlopen, kun je het keukenblad makkelijk reinigen. Deze inbouwmethode is hygiënisch en strak.

PVD-techniek

De Reginox Miami spoelbakken zijn gemaakt met de PVD-techniek. Dit is een technologie voor de coating waarbij moleculen aan het rvc hechten zodat de kleur ontstaat. Er wordt een ijzersterke toplaag gecreëerd die krasbestendig is en niet oxideert. De spoelbakken zijn uv-, hitte- en vlekbestendig. En je kunt ze gebruiken in combinatie met een Quooker

Reginox Miami spoelbakken zijn uitstekend te combineren met Reginox keukenkranen!


Sfeerfoto Reginox Miami spoelbak


 

Voordelen vlakbouw 

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen