0
Kies je subcategorie

Genoeg keus met caressi

Je hebt de keuze uit allerlei uitvoeringen van dit prachtige merk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie vintage tegel spoelbak van caressi, of je kunt kiezen voor andere strakke uitvoeringen zoals de kleur zwart. Een goede spoelbak moet uiteraard ook gecombineerd worden met een mooie kraan, tussen onze producten vind je gegarandeerd de combinatie die bij jouw keuken past!

Caressi spoelbakken

Heb je al een design in gedachten voor een nieuwe keuken en wil je de spoelbak daar op gaan afstemmen? Dan is het goed dat je bent aanbeland bij caressi spoelbakken! Spoelbakken van caressi b.v hebben hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Caressi spoelbakken kun je bij keukenspeciaal in verschillende maten bestellen. In ons veelzijdige aanbod vind je de juiste caressi spoelbakken tegen een aantrekkelijke prijs voor ieder budget.

Caressi spoelbak hygiëne

Wanneer je waarde hecht aan een hygiënische keuken dan is een caressi spoelbak ‘the-way-to-go.’ Een spoelbak van caressi gaat gepaard met goede hygiëne. producten van caressi zijn gemaakt van RVS.

Waarom caressi spoelbakken?

In moderne huishoudens is de plaats waar het eten wordt bereid een groot onderdeel van het interieur. Daarom is een nieuwe spoelbak niet enkel belangrijk op het gebied van functionaliteit, maar ook de esthetische waarde telt zeker mee. Met spoelbakken van caressi heb je een hoop keuze en er zijn gegarandeerd spoelbakken te vinden in jouw kleur!

Exclusief

Caressi staat vooral bekend als exclusief merk van goede kwaliteit tegen een goede prijs. Zo zijn er bijvoorbeeld ook dubbele spoelbakken te vinden met een speciaal gedeelte voor het afdruipen. Een spoelbak van caressi is vooral goed te combineren met aanrechtbladen van materialen zoals graniet en composiet.

Mogelijkheden caressi spoelbakken

Dankzij ons veelzijdige aanbod heb je de keuze uit vele verschillende soorten producten. Wij verkopen spoelbakken van caressi die te combineren zijn met allerlei kleuren.

Wanneer je nog niet zeker bent welke keuze voor jou het beste is en wat je precies nodig hebt, aarzel dan niet contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt bij vragen gerust bellen of contact opnemen via de e-mail. Contact opnemen via e-mail is uiteraard gratis. Wij helpen onze klanten graag en leveren snelle service!

Als je vragen hebt dan werkt onze service heel gemakkelijk, hier komt geen account aan te pas waarop je moet inloggen. Dit is echter wel handig om aan te maken wanneer je besluit te bestellen. Zo kun je namelijk makkelijker overzicht houden op je bestelling.

Waar op letten?

De spoelbak mag dan meestal niet worden ervaren als het meest spannende gedeelte van alle onderdelen in de de keuken, maar het is zeker wel een belangrijk onderdeel. Je staat er vaak niet helemaal bij stil, maar het is een van de onderdelen in de keuken die je het meest gebruikt. Wanneer je bezig bent met een een nieuwe keuken dan heb je vooral de stijl als belangrijkste in je hoofd. Alle mogelijkheden liggen dan nog open.

Het loont de moeite

Wellicht is de spoelbak niet het eerste waar je bij stilstaat, maar het is toch zeker wel een goed idee om hier goed over na te denken. Caressi is altijd een goede keuze wanneer je op zoek bent naar spoelbakken, maar bij spoelbakken is er vaak meer om over na te denken dan je van te voren verwacht. Welke keukenkraan wil je? Hoe zit het met de afmetingen en filters, welke prijzen moet je aan denken bij hetgeen dat jij graag wilt en welke verdere mogelijkheden zijn er nog?

Opties voor de spoelbak

Uiteraard wil je kiezen uit een spoelbak die aan alle voorwaarden voldoet. Je kunt met een spoelbak van caressi zoals eerder benoemd kiezen uit vele producten. Een goede spoelbak moet niet te hoog zijn in prijs en op functioneel vlak is vooral hygiëne belangrijk. Kiezen voor een spoelbak van rvs is daarom een ‘must’. Gelukkig zijn producten van caressi gemaakt van rvs. Spoelbakken van rvs geven een extra stukje garantie op een langere levensduur en betere kwaliteit en daarmee biedt een spoelbak van rvs een hoop voordelen.

Op esthetisch gebied moet een spoelbak er dus nog een beetje mooi uitzien. In moderne keukens zien wij vooral dat zwart en black line vooral veel terugkomt. Dit komt omdat zwart / black line al gauw een mooie en stijlvolle look geeft maar daarnaast is zwart ook veel andere producten in de keuken goed te combineren. Zo houdt een zwarte spoelbak nog veel mogelijkheden over betreft de kraan. Tussen ons aanbod vind je gegarandeerd ook de juiste kraan voor jouw keuken!

Opbouw spoelbak

Ook zeker niet onbelangrijk, kies je voor een opbouw of vlakbouw spoelbak? Een opbouw spoelbak, zoals de naam al doet vermoeden, wordt gemonteerd op het keukenblad. De rand van de spoelbak rust dan dus als het ware op het blad en steekt hier dus enigszins bovenuit. Dit zien we vaak bij goedkopere werkbladen waarbij spaanplaten het draagmateriaal is. Om er voor te zorgen dat het water niet via de onderzijde van de rand in het keukenkastje kan lopen zal er onder de rand een speciale band moeten worden aangebracht.

Vlakbouw spoelbak

Naast een opbouw spoelbak is er ook een vlakbouw spoelbak. Anders dan een opbouw spoelbak is een vlakbouw spoelbak in het werkblad zelf gemonteerd. Dit betekend dat er geen sprake is van een rand die uitsteekt. Je hebt een spoelbak die als het ware een geheel met het werkblad vormt. In het geval van een perfect gemonteerde wasbak dan loopt hij naadloos over in het aanrechtblad. Dit betekent dat alles een stuk makkelijker schoon te maken valt. Dit zorgt voor een strakke look en past bij veel verschillende soorten materiaal.

Afmetingen spoelbak

Uiteraard is het ook belangrijk om na te denken over de afmetingen. De meeste spoelbakken zijn rond de 40 x 40 centimeter. De meeste mensen kiezen vaak voor meer comfort en gaan voor spoelbakken met een grotere afmeting.

Een goede wasbak moet ook niet te diep zijn. Het is namelijk niet goed voor je rug wanneer je helemaal voorover moet buigen om goed af te wassen of ergens bij te kunnen. Je moet je hand makkelijk op de bodem van de bak kunnen leggen zonder problemen. Lukt dit? Dan is de diepte goed. Lukt dit niet? Dan zul je de diepte moeten heroverwegen.

Ook zeker niet onbelangrijk is om te overwegen dat een spoelbak groot genoeg moet zijn voor pannen met grote afmetingen om in te passen. Niet iedere pan mag in de vaatwasser en daarmee moeten sommigen dus volledig met de hand worden afgewassen. Er is niets zo frustrerend als een wasbak die niet groot genoeg is voor een pan wanneer deze moet worden afgewassen. Denk dus ook aan de pannen wanneer je de afmetingen voor je spoelbak bepaald. Leg gerust eens een liniaal naast je grootste pan, zo weet je in ieder geval zeker dat alles erin past en dan hoef je daar geen zorgen meer over te hebben.