• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Hailo

Zeg je kwaliteit? Dan zeg je Hailo! Hailo afvalemmers zijn inbouw prullenbakken met een breed scala voor het scheiden van afval. Qua inbouw is er ook genoeg mogelijk. Hailo heeft de beste prullenbakken. Niet alleen kun je met een hailo inbouw kiezen uit diverse soorten en maten, maar je kunt ook kiezen voor een passende Hailo afvalemmer.

De Hailo afvalemmer is een welbekend begrip in de markt voor inbouwprullenbakken. Kies voor de innovatieve producten van Hailo uit ons ruime assortiment! Of je nu een ruime keuken of een kleinere hebt, een inbouw afvalemmer van Hailo is een aavulling voor iedere keuken. Artikelen van topdesign tegen eerlijke prijzen!
 

Zijn de innovatieve producten van Hailo iets voor mij?

We begrijpen uiteraard dat je met de vraag zit of een Hailo prullenbak iets voor jou is. Daarom gaan we hier dieper in op voor wie Hailo afvalbakken bedoeld zijn. En ook leggen we uit hoe je de beste optie kiest tussen alle afvalbakken. Het lijkt vrij simpel, maar hier komt veel meer bij kijken dan je denkt! Hailo afvalemmers zijn voor iedereen!

Voor wie is een Hailo afvalemmer geschikt?

Het antwoord is simpel, voor iedereen! Dat klinkt makkelijk gevonden, maar toch is het zo. Een Hailo afvalcontainer biedt onwijs veel mogelijkheden. Wij hebben gegarandeerd een inbouw afvalemmer die helemaal bij jou past.

Iedereen is anders, en daarom heeft ook iedereen een andere prullenbak nodig. De Hailo prullenbakken in ons assortiment en de grote aanpasbaarheid van inbouw prullenbakken van Hailo laten zien dat er voor iedereen een goede mogelijkheid tussen zit. Ze passen overal, in het keukenkastje, het toilet, de badkamer, kantoor, noem het maar op!

Hailo afvalemmer: ideaal voor goede afvalscheiding

Hailo inbouw prullenbakken hebben veel mogelijkheden als het gaat om afvalscheiding. De laatste jaren gaan we bewuster om met afvalscheiding en dat is zowel voordelig voor jou als voor het milieu. Daarnaast geeft het jou een duidelijk overzicht als je verschillende kleinere bakken hebt om afval te scheiden.

Hoe kies je de juiste Hailo inbouw prullenbakken?

De keuze is enorm en dat begrijpen wij. Bij ons vind je de beste aanbiedingen voor Hailo afvalemmers. We gaan hier wat dieper in op hoe je nu de juiste producten van Hailo kiest voor in jouw kast.  
 

Formaat inbouw prullenbakken

De eerste vraag die jij jezelf moet stellen als je naar prullenbakken gaat kijken is hoe groot moet hij precies zijn, hoeveel liter afval moet er precies in kunnen. De grootte en het aantal liters is afhankelijk van de omvang van je huishouden. Wanneer je bijvoorbeeld met twee mensen in huis woont, dan zul je niet zo'n grote afvalemmer nodig hebben. Je wilt uiteraard ook geen te kleine lemmer hebben. Wanneer je wel met een groter gezin bent, dan zul je gauw spijt krijgen van het kiezen van een volume van 30 liter. Kies dus een model dat goed past bij het huishouden.  


Omvang huishouden en inhoud in liters

  • Je kunt er vanuit gaan dat een huishouden met drie personen of minder een inbouw afvalemmer 10 tot 30 liter voldoende is.
  • Wanneer je een huishouden hebt van 4 personen dan kun je uitgaan van tussen de 30 en 40 liter.
  • wanneer je een gezin hebt met 5 personen of meer dan is een inbouw afvalemmer van 40 tot 60 liter vrijwel altijd nodig.  
 

Afval scheiden?

Heb je enkel één losse binnenemmer nodig, of heb je een afvalemmer nodig met meer?  Wil je afval scheiden? Kijk dan hoeveel binnenemmers je nodig hebt. Het aantal binnenemmers hangt af van in hoeveel categorieën jij afval wilt scheiden.  
 

Hoe wil je de afvalemmer openen?

Hoe wil jij het liefst dat prullenbakken openen? Voor het openen van prullenbakken zijn verschillende manieren. De pedaalemmer is nog altijd een van de meest gekozen producten. Hailo heeft de pedaalemmer wel, alleen een inbouw afvalemmer kan vaak niet bediend worden met de voet. Toch zijn er ook andere opties zoals bijvoorbeeld de gewone deksel of de zogeheten ‘’push deksel’’. Het push systeem van een inbouw afvalemmer werkt door eerst op de deksel van de afvalbak te drukken, en de klep springt vervolgens vanzelf open.  
 

Design

Het design van de inbouw afvalemmer is uiteraard belangrijk. Een inbouw afvalemmer draagt namelijk ook bij aan de esthetische waarde van de ruimte. Of je hem nu in het kantoor plaatst, het toilet of in keukens, het maakt niet uit. Hailo heeft emmers in allerlei soorten en maten. In de vorm van een rechthoek, voor als je een ruimte prullenbak wenst, of de vierkante variant voor hen die een kleiner formaat willen.

Op het gebied van materiaal zijn er ook diverse mogelijkheden, er bestaan emmers van metaal, staal, rvs, en een inbouw afvalemmer is ook te krijgen in plastic voor als een lager budget hebt.

Kleinere ruimte?

Heb je weinig plek voor het reserveren van een zone voor de prullenbak? Ga dan slim om met alle ruimte die je hebt! Er zijn keukens die een speciale plek hebben voor een inbouw prullenbak. Wanneer je deze plek voor jouw afvalbak niet hebt, kies dan bijvoorbeeld voor wandbevestiging.

Door middel van wandbevestiging kan een afvalbak aan de binnenkant van een kastdeur worden gemonteerd. Op die manier kun je de ruimte van je kast optimaal gebruiken wanneer je nog een kastje hebt waar ruimte over is. Zorg er ook voor dat je kiest voor een zo praktisch mogelijke vorm afvalbak die zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Welke vorm afvalbak je hier kiest hangt af van de kast waar je hem in plaatst.

Bonustip

Nog een belangrijke tip, dit vergeten sommigen nog wel eens. Wanneer je een afvalbak koopt, vergeet dan niet ook het juiste formaat zakken te kopen! Sommigen zijn hier niet van op de hoogte maar niet alle zakken voor prullenbakken zijn hetzelfde. Dit heeft alles te maken met verschillende vormen en inhoud van afvalbakken. Het is heel frustrerend wanneer je de zak wilt vervangen van een vierkante prullenbak en je blijkt een rol zakken te hebben gekocht voor een ronde vuilnisbak. Kijk dus altijd goed naar de omschrijvingen op de verpakking.  

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen