• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Hailo Solo Automatic afvalsysteem 20 liter grijs/zilver 3636001 (met "meenemer")

€61,50 Incl BTW
Op voorraad
Volgende werkdag geleverd

Hailo Solo Automatic afvalsysteem 20 liter grijs/zilver 3636001 (met "meenemer")...

€61,50
Beschrijving Ben je op zoek naar een afvalemmer voor in het keukenkastje? Dan is deze Hailo Solo 20 liter prullenbak een aanrader. Doordat de emmer volledig uitgetrokken wordt, is de gehele bak open om makkelijk afval weg te gooien. Verder kun je makkelijk vuilniszakken verschonen en de afvalemmer schoonmaken, doordat de binnenemmer uitneembaar is.

Hoe werkt de Hailo Solo Automatic 20 liter inbouwafvalemmer?

Het is een bodem gemonteerd afvalsysteem. De Hailo Solo Automatic bevestig je dus op de bodem van je keukenkastje en de afvalemmer schuift naar buiten als je het keukenkastje open doet. De Hailo prullenbak is hierdoor geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren.
 

Afval weggooien was nog nooit zo makkelijk

De afvalemmer is volledig uittrekbaar, zodat de gehele bak open is wanneer je het kastdeurtje opent. Wanneer je het deurtje weer dicht doet zal de afvalemmer weer onder de deksel schuiven, zodat hij goed is afgesloten. Bij de Hailo Solo Automatic 20 liter hoef je dus niet zelf de deksel te openen en te sluiten. Dit gebeurt automatisch bij het openen en sluiten van het kastdeurtje

Een handige prullenbak voor elke keuken

De Hailo Solo Automatic 20 liter afvalemmer is perfect voor elke keuken en elk kastje, zelfs op kantoor. In een kleine keuken bespaart het je veel loopruimte. De inbouw prullenbak staat ook stukken netter dan een standaard pedaalemmer of andere prullenbakken die je op de grond neerzet in het zicht. De prullenbak is gemaakt van een roestvrijstaal frame met één binnenemmer van kunststof. Dankzij de grijze kleur past de prullenbak in elk interieur.

De inbouw afvalemmer past in bijna elk keukenkastje

De Solo Automatic 20 liter afvalemmer neemt niet veel ruimte in beslag en past zelfs in bijna elk keukenkastje. De kastbreedte moet minimaal 40 cm breed zijn om de prullenbak te kunnen plaatsen. Hij is geschikt voor kastdeuren met een openingshoek van 90 tot 270 graden. De inbouwmaten van de inbouw afvalemmer zijn 242 x 422 x 410 mm.
 

Bodem gemonteerd afvalsysteem

Je hoeft geen klusjesman in te schakelen voor de montage van de afvalemmer. De afvalbak kun je makkelijk en snel zelf monteren. Het inbouwsysteem van dit product bevestig je aan de bodem van de kast, net als aan de deur van het kastje. Bij het openen van het kastdeurtje, trek je zo vanzelf de emmer uit.

20 liter afvalemmer

De Hailo Solo Automatic 20 liter is perfect voor eenpersoonshuishoudens om alle afval in weg te gooien. Heb je een groter gezin en ga je je afval scheiden, dan is hij ook perfect voor je groenafval. Groenafval stinkt snel en dan is het wel zo fijn dat je prullenbak met een 20 liter inhoud redelijk snel vol zit wanneer je veel groenafval hebt, zodat je het geheel regelmatig kunt leeggooien en niet te lang hoeft te wachten voordat de prullenbak vol is.

Schoonmaken van de Hailo Solo Automatic 20 liter

De Hailo Solo Automatic 20 liter afvalemmer is eenvoudig schoon te maken, dankzij de uitneembare binnenemmer. Hierdoor is de emmer gemakkelijk te reinigen en kunnen de vuilniszakken snel gewisseld worden. Daarna kun je nog even een doekje over de deksel halen als dit nodig is.

Kenmerken Hailo Solo pedaalemmer

  • Type afvalemmer: inbouw
  • Inbouwmaten (bxdxh): 242 x 422 x 410 mm
  • Aantal bakken: 1
  • Totale volume: inhoud van 20 liter
  • Installatie: bodem van keukenkast
  • Geschikt voor: zowel links als rechtsdraaiende deuren
  • Sytsteem: Pull out
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: kunststof

Bekijk alle afvalsystemen
Bekijk alle afvalsystemen voor draaideurkasten
Extra info
Productserie: Solo-Automatic
Levertijd: Voorraad
Kleur: Grijs/Zilver
Inhoud: 20 liter
Hoogte: 410 mm
Afvalscheiding: Nee
Kastdeurlogo: Draaideurkast
Montage: Op de kastbodem, meenemer aan de deur.
Kastbreedte: 400 mm
Diepte: 422 mm
Breedte: 242 mm
Artikelcode leverancier: AE363601
GTIN Nummer: 4007126368461
Garantie Alle producten die Keukenspeciaal.nl via de webwinkel verkoopt hebben een geldige fabrieksgarantie.

Wilt u de garantietermijn van een specifieke fabrikant weten? Bel of mail ons gerust even!

Mocht U van de garantie gebruik willen maken, dan kunt U een mail sturen met factuur en de klachtomschrijving. Binnen 1 werkdag heeft u van ons een reactie terug.

Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit.
Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.

Gratis Verzending

Bij bestelling vanaf 100 euro (NL)

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen