0

Lorreine keukenkranen

Lorreine biedt een ruim assortiment aan producten aan. Lorreine keukenkranen zijn hier een onderdeel van. De keukenkranen van Lorreine zijn onder te verdelen in drie verschillende series: RVS, Color en Black. Binnen deze series zijn er keukenkranen met een rechte- en ronde uitloop te vinden. U kunt de Lorreine keukenkranen perfect combineren met Lorreine spoelbakken.

De Lorreine series 

RVS Series

De RVS serie bestaat uit keukenkranen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) met keramisch binnenwerk. De kranen zijn makkelijk te onderhouden. De RVS keukenkranen zijn eenhendel mengkranen met koude start. De koude start houdt in dat er in de eerste instantie alleen koud water uit de kraan komt. De CV-ketel wordt niet onnodig geactiveerd wat energie en dus geld bespaart. Binnen deze serie zijn kranen met een ronde en rechte uitloop te vinden in moderne en klassieke stijl. De kranen worden geleverd met een flexibele RVS aansluitslang van 50 cm.
Sfeerfoto Lorreine keukenkraan RVS Series
 
 

Color Series

De Color serie bestaat uit keukenkranen met een gekleurde kraanuitloop. De gekleurde kraanuitloop is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Binnen deze serie zijn kranen met een ronde en rechte uitloop te vinden in moderne stijl. De gekleurde kranen zijn ook eenhendel mengkranen met koude start. Het binnenwerk is keramisch en de kranen zijn makkelijk in onderhoud. De Color serie keukenkranen worden geleverd met een flexibele RVS aansluitslang van 50 cm en zijn perfect te combineren met Color serie spoelbakken.
Sfeerfoto Lorreine keukenkraan Color Series
 
 

Black Series

De Black serie bestaat uit zwarte eenhendel mengkranen met koude start. De Black keukenkranen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) met keramisch binnenwerk. De zwarte keukenkranen zijn onderhoudsvriendelijk. Binnen deze serie zijn kranen met een ronde en rechte uitloop te vinden in moderne stijl. De Black serie keukenkranen worden geleverd met een flexibele RVS aansluitslang van 50 cm en zijn perfect te combineren met Black serie spoelbakken.
Sfeerfoto Lorreine keukenkraan Black Series