0

Reginox Ohio

Reginox Ohio spoelbak

De Reginox Ohio serie biedt een uitgebreide collectie design spoelbakken in verschillende maten, vormen en kleuren. Je geniet van een levenslange garantie op alle Reginox spoelbakken van RVS, waardoor je in comfort kunt genieten van jouw stijlvolle keuken met een Reginox Ohio spoelbak. 

Reginox Ohio: in stijl genieten

De Reginox Ohio lijn is geïnspireerd op de Amerikaanse staat die deze serie zijn naam heeft gegeven. Ohio is een staat waar je je vol opwinding kunt vermaken. In stijl genieten van een omgeving die alles te bieden heeft. Deze uitstraling komt ook terug in de Ohio spoelbak. Het stijlvolle design is een verrijking voor iedere keuken.

Kenmerken Ohio spoelbakken

De spoelbakken in de Reginox Ohio lijn komen in verschillende modellen. Zo kun je kiezen uit vierkanten, dubbele en rechthoekige spoelbakken. Ook zit er verschil in de inbouwmethode van de Ohio spoelbakken. Er zijn spoelbakken in de verschillende inbouwmethoden: vlakbouw (spoelbak en keukenblad lopen naadloos in elkaar over), opbouw (de rand van de spoelbak ligt op het keukenblad) en vlakopbouw (een vlakbouw spoelbak wordt als opbouw spoelbak geplaatst). Tot slot vind je Reginox Ohio spoelbakken in verschillende kleuren. Alle spoelbakken komen overeen dat ze duurzaam, hygiënisch en makkelijk in onderhoud zijn.

Reginox Ohio spoelbakken zijn uitstekend te combineren met Reginox keukenkranen!


Sfeerfoto Reginox Ohio spoelbak


 

Ontdek hier de voordelen van de vlakbouw inbouwmethode

Makkelijk online bestellen bij Keukenspeciaal

Je nieuwe Reginox Ohio spoelbak bestel je makkelijk en snel bij Keukenspeciaal.nl. Normaal gesproken wordt de bestelling de volgende werkdag al afgeleverd. Ook kun je altijd contact met ons team van keukenexperts opnemen als je vragen hebt over onze producten. Start bijvoorbeeld direct een livechat en we helpen je graag een passende Reginox Ohio spoelbak voor jouw keuken uitzoeken!