0

Itho Daalderop 3 in 1 kraan vernieuwd

De Itho Daalderop 3 in 3 kraan is vernieuwd. Waar de Itho 3 in 1 warm, koud en kokend water bood, is er nu een vierde variant aan toegevoegd. De 4 in 1 kraan biedt de optie om ook gezuiverd water gelijk te tappen. De Daalderop 3 in 1 kraan werd al standaard met boiler geleverd. En dat geldt ook voor de vernieuwde versie. Waar de Daalderop quooker 3 in 1 garant stond voor direct kokend water, is dat met de 4 in 1 versie niet anders. Dit kwaliteitsproduct is ideaal voor gebruik in de keuken. Je bespaart een hoop tijd, want je hoeft nooit meer te wachten op de waterkoker of tot water in een pan op het fornuis gaat koken. 

Een kokend water kraan bespaart je tijd
 

Veiligheid en de Itho Daalderop 3 in 1 kraan

De Daalderop quooker 3 in 1 met boiler heeft dé standaard gezet voor gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Deze kwaliteiten komen ook terug bij de 4 in 1 kraan. De kraan bevat een beveiligde drukknop zodat er nooit per ongeluk kokend water getapt kan worden. Veiligheid staat tenslotte voorop. Je hoeft ook niet bang te zijn met kinderen. De Daalderop 3 in 1 kraan, en nu dus de Daalderop 4 in 1 kraan, is voorzien van kinderbeveiliging. Ook vraagt men zich vaak af of je de uitloop gewoon kan vasthouden. Doordat deze goed geïsoleerd is, zal je jezelf hier niet aan verbranden.  

Itho Daalderop 3 in 1 kraan met boiler

In principe was het geen probleem om de Daalderop 3 in 1 zelf te installeren. Bij de 4 in 1 kokend water kraan van Itho Daalderop biedt Keukenspeciaal.nl gratis installatie aan! Dit zit al bij de prijs inbegrepen. Een aantal werkdagen nadat u de bestelling heeft geplaatst, neemt ons team contact met u op om de kokend water kraan waar ook in Nederland te komen plaatsen. Zo ben je verzekerd van een snelle en juiste installatie. En kun je al snel gebruik maken van je nieuwe Itho Daalderop kraan. 

Itho Daalderop 3 in 1 én 4 in 1 kraan

Wist je dat de kwaliteitsproducten van Itho Daalderop uit Nederland komen Itho Daalderop is gevestigd in Tiel. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt en produceert 90% van de producten in eigen land. Door focus op duurzaamheid, gezondheid en comfort in de woonomgeving is dit merk constant bezig met innovatie. Zij hebben meerdere malen prijzen ontvangen voor hun innovatieve concepten. 

In plaats van een Itho daalderop 3 in 1 kraan kun je nu dus kiezen voor een 4 in 1 kraan met een rode kraan of juist een 4 in 1 kraan met een square kraan. Heb je vragen over de verschillen tussen de Daalderop 3 in 1 kraan en de 4 in 1 kraan? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.