0

IthoDaalderop Close-in More 4-in-1 kraan

Wanneer is de Close-in More voor u geschikt?

  • U wilt een kokendwaterkraan gecombineerd met gezuiverd water in uw keuken plaatsen.
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Installatie is bij de prijs inbegrepen
  • De filter die elke 2 jaar dient te worden vervangen kunt u zelf vervangen. Dit in tegenstelling tot andere merken kokendwaterkranen waarbij er een installateur moet worden ingeschakeld.
  • Product van IthoDaalderop (een echt Nederlands product)

Gratis installatie

De prijs die u bij Keukenspeciaal.nl betaald, is de prijs inclusief montage. Nadat u heeft besteld wordt er binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen om de Close in More waar dan ook in Nederland te plaatsen.

Close-in More kokendwater

IthoDaalderop introduceert het Close-in More kokendwaterpakket. Dit IthoDaalderop More pakket bestaat uit een 10 liter kokendwaterboiler en een 4-in-1-kokendwaterkraan die koud, warm, kokend én gezuiverd water tapt. Het IthoDaalderop More assortiment bestaat op dit moment uit twee pakketten: de Close-in More rvs 4in1 Square en de Close-in More Chrome 4in1 Round. Naast de kraan en de boiler bevat het pakket een EasyBox voor meer installatiegemak.

Gemak met Close-in More

HIermee slaat u dus vier vliegen in één klap. U hoeft niet meer te wachten op warm of kokend water uit de keukenkraan. Dat scheelt tijd en geld, werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel. Bovendien tapt u direct koud, warm, kokend én gezuiverd water uit de 4-in-1-kraan. Hoe fijn is het niet om in een handomdraai een kop thee, pasta of soep te maken?

Duurzame boiler

De 10 liter kokendwaterboiler kan in het keukenkastje onder het tappunt geplaatst worden en zorgt voor direct kokend, warm of gefilterd water. 7,5 liter kokend water van 100 °C, 20 liter warm water van 55 °C en 30 liter warm water van 40 °C. De boiler wordt gekenmerkt door een hoog comfort en laag verbruik en werkt water- en energiebesparend.

Veilige elektronische kranen

De kranen zijn elektrisch en uitgerust met touch-bediening en led-indicatie. De bediening is voorzien van een kindveilige druk- en draaibeveiliging met elektronische terugslag. De automatische regeling zorgt ervoor dat de kokendwaterstraal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Ook is de kraanuitloop zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet wordt.

Een kokendwaterkraan aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. Keukenspeciaal.nl is zich hier zeer van bewust. Daarom, als u vragen heeft dan vinden wij het fijn als u contact met ons opneemt om uw situatie te bespreken en u van passend advies te voorzien!