• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Grohe BlueŽ

Grohe Blue is een kraan waarmee je altijd gefilterd en bruisend water voor handen hebt. En dat gewoon lekker in je eigen huis. Je hoeft niet langer meer naar de supermarkt om flesjes te halen met bruisend water. Dit bespaart niet alleen tijd, geld en ruimte maar is ook nog eens beter voor het milieu. Kijk nu verder en vind jouw ideale Grohe Blue! Wil je ook direct kokend heet water uit je kraan? Bekijk dan ook Grohe Red.

Voordelen Grohe Blue:

  • Milieuvriendelijk
  • Gemak
  • Geldbesparing
  • Tijdsbeparing
  • Ruimtebesparing

Grohe Blue zorgt ervoor dat je altijd gekoeld en gefilterd water tot je beschikking hebt. Niet alleen plat water, maar ook licht bruisend en bruisend water. Met Grohe Blue tap je simpelweg uit je eigen kraan een heerlijk glas water met bubbels. Het gekoelde, gefilterde en bruisende water wordt geleverd door een Grohe koeler. De koeler is eenvoudig te installeren en kan makkelijk in het keukenkastje worden opgeborgen.
 

De Grohe Blue kranen hebben verschillende soorten uitloop. Op Keukenspeciaal vind je onder andere kranen met een ronde, rechthoekige of rechte uitloop. Grohe Blue wordt aangeboden met een kraan in chome of supersteel kleur. De bediening van de kraan is zeer eenvoudig. Met een druk op de knop heb je het gewenste water uit je kraan. Het bedieningssysteem bestaat uit twee knoppen. De bovenste knop is voor gekoeld plat water, de LED-knop zal nu lichtblauw kleuren. De onderste knop is voor bruisend water, de LED-knop licht nu groen op. En wil je licht bruisend water, dan moet je beide knoppen in de juiste volgorde indrukken, de knop kleurt nu turquoise.

Ben je op zoek naar informatie over de installatie van Grohe Blue? Vraag je jezelf af hoe het automatisch reinigen werkt? Of wil je weten hoe je de filter of CO2-fles vervangt? Op de volgende pagina vind je meer informatie over installatie en onderhoud van Grohe Blue.
 

Op zoek naar een alternatief voor Grohe Blue?

Op Keukenspeciaal vind je goede alternatieven voor de Grohe Blue. Je kunt hierbij denken aan IthoDaalderop Close-in More of de apparatuur van Quooker.
 
Sfeerfoto Grohe Blue   Grohe Blue glas gekoeld bruisend water

 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen