• Dé Keukenspecialist
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Snelle levering
  • 24/5 bereikbaar

Vrijstaand

Een vrijstaande prullenbak of afvalemmer is de oplossing voor afval in de keuken. De afvalemmers nemen weinig ruimte in beslag. Op Keukenspeciaal worden de afvalemmers in verschillende varianten aangeboden zodat er altijd een geschikt model voor jou tussen zit.
Er staan geen producten in deze categorie.
De afvalemmers zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Afvalemmers voor in kleine keukens tot aan de veel voorkomende 60 liter afvalemmers. Je kunt kiezen tussen modellen met een ronde of vierkante vorm. Ook kan je kiezen tussen een moderne of retro stijl. Voor elk soort keuken dus de perfecte afvalemmers. En om de afvalemmer perfect op je wensen af te stemmen, kan je ook nog eens kiezen uit vele kleuren. Van zwarte tot aan roze afvalemmers.

Sfeerafbeelding afvalemmer

Gaat je voorkeur uit naar een moderne prullenbak? Dan zijn de modellen van Hailo een goede uitkomst voor jou (zie bovenstaande afbeelding). Gaat je voorkeur uit naar een retro model met eventueel een leuk kleurtje? Dan zijn de pedaalemmers van Wesco ideaal voor jou. Door het pedaal hoef je de prullenbak niet aan te raken. Dit is hygiënischer voor jezelf, je laat geen vieze vingerafdrukken achter en je kan je afval met twee handen weggooien.

Wesco pedaalemmers

De afvalemmers of pedaalemmers van Wesco zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met poedercoating en hebben een extreem sterk pedaalmechanisme. De demper zorgt voor soft close sluiting zodat je geen last heb van hard dichtslaande deksels. De pedaalemmers worden veel gebruikt in keukens, maar zijn ook geschikt voor kinderkamers, kantoren en badkamers. De pedaalemmers zijn verkrijgbaar van 8 tot en met 15 liter.

Hailo afvalemmers

Het bedrijf is opgericht in 1947 en heeft sindsdien een leidende functie binnen de markt van afvalbakken. De afvalbakken worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. De Hailo afvalbakken op Keukenspeciaal worden in verschillende kleuren aangeboden zodat er altijd de perfecte tussen zit voor jou.
  logo van Wesco   logo van Hailo  
         

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om terug te sturen